SOV SÖTT

Godnatt kära vänner. Mina ögon börjar strejka mot den här fyrkantiga burken. Så det är nog dags att krypa ner i min feeeeta säng. Det är ju en dag imorgon också :)


22.19

Ligger och snackar med Kalle i telebommen.
Jag ska berätta en kul grej! Eller den är kul för mig iallafall. Jag har nog en ganska "dold" talang. Eller det är nog inte så överdrivet många som vet om den. I 12 år har jag åkt konståkning. Från att jag var 3 år till att jag blev 15 år. Jag ha stått på isen mer än jag har stått på självaste marken. Jag har åkt konståkning mer än halva mitt liv. Och nu när skridskorna har legat på hyllan i 3 år så börjar jag sakna det. Jag kan inte rå för det. Det ärmitt liv, det har alltid varit det och jag måste börja igen. Så nu har jag bestämt mig för att jag ska ta tag i det här och köpa mig ett par skridskor. Och jag längtar, jag längtar så mycket!

Imorgon blire upp och hoppa till klockan halv nio. Eftersom att jag och Amanda har spanska på morgonen till skillnaden från alla andra i klassen som har hoppat av det. Menmen vi är duktiga och håller fast vid våra merit poäng. Vi kör på.

Idag då?
- Jag och Kalle gick och käkade på McDonalds.
- Jag fikade med Malin, Julia, Lisa och Alice.
- Klistrat på lösnaglar

Imorgon då?
- Jag ska följa med Kalle och köpa en tröja på weekday.
- Jag ska träffa Lisis.
- Jag ska försöka klara av skoldagen utan att bli irriterad på axel.



 

 

 

 


YESBOX



jag har inte tid för er just nu. GREY`S ANATHOMY på TV. hörs snart!


HA HA HA..


michelle & hanna sitting on a lesson...





en fet kiss

GODNATT

...

19.15

SHIT. jag kan ju verkligen inte bestämma mig för min header.. Jag har så många och vet inte.. Men jag är ju så också att jag har en sak i några dagar sen är det för gammalt och trist.. Men men.

Jag är jätte spänd inför IDOL ikväll när tjejerna ska sjunga!

Här är lite bilder från i lördags hemma hos gåvan.









Hör av mig om ett tag, ska börja dra mig hemmåt från karljohan nu :)
TJING


supersnabb kladdkaka

K&M Kladdkaka

3 dl Sockoer
2 dl vetemjöl
2 ägg
1 krm salt
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
75 gram smör

150 grader
15 minuter i ugnen


Nu sitter jag och käkar lite av den kladdkaka som jag och kalla bakade igår. Så himla god! Och den går att göra på 20 minuter :) 



utvecklingssamtal

Vaknade kl halv tio imorse, vi gick upp och käkade frulle och sen var han tvungen att dra till skolan eftersom att han började halv elva. Själv är jag ledig idag och det känns underbart. Vi har utvecklingssamtal och det är vad hela dagen ska gå ut på så ingen på lundellska skolan kommer att vara i skolan idag. Men jag tror inte att jag ska ha mitt utvecklingssamtal för mor min kan inte komma ifrån sitt jobb.. Men det är ganska skönt eftersom då är jag ledig hela dagen och slipper åka upp till skolan i bara en halvtimme. Man får ändå inte ut någonting av dem där utvecklingssamtalen.

Nu sitter jag och kollar på "våra bästa år" det är ju bara skit program på tv nu såhär dags..


Idol & kladdkaka

Nejnejnej! Amanda jag läste din blogg och jag tycker exakt samma sak som dig om IdolAndreas, man kan ju inte ha solglasögon inomhus. Men han har ju tydligen helt rödsprängda ögon.. Stackarn, såg inte ut att vara skönt!

Jag och Kalle har precis kollat klart på Idol och ätit upp den kladdkaka som vi bakade till Idol! Så jag tror att vi ska sätta igång en film snart eller plugga lite kanske, för vi har inte riktigt kommit igång med det än..


karljohan

Jag är hemma hos kalle och ska börja plugga nu.. för min del är det matte som gäller.
Idag börjar "vattenveckan" Vattenveckan är en vecka som jag, simon och karljohan kom på för ca 3 veckor sen. Detta innebär att man inte får dricka någonting annat än vatten på en hel vecka. Inte ens mjölk till flingorna går bra..? (simons påhitt) Men det är väl hälsosamt, inte sant? =)

Här kommer lite bilder på massa sköningar, eftersom vi drog hem till Amanda idag :)

den här prinsessan bjöd på mackor och sylt, det gillade hennes små paddor



sara ser rätt nöjd ut, vavava?


eller?


fan vad ni är bra


jag tror elli blev lite tokig av den där sylten?


hahahahahah


modellen själv!


jag diggar amandas pose där,


amanda <3 farmville gustav
(skämtåsido,gustav)

  

  

här har ni oss, freaks, men så grymt jävla bra.


Michelle är tillbaka

Som ni såg tidigare idag så hade vi en liten gästbloggare här! Han heter Hannes Falck och är bror till min bästa vän, vilket sammanträffande. Haha..
Jag kom precis hem, var tvungen att gå tidigare idag för mamma bokade tid åt mig hos läkarn kl kvart i fyra. Så jag slapp den där sista och oändligt långa lektionen. Så det var ju skönt!

Imorse när vi alla kom till skolan så hade hela ligan glömt bort att vi inte hade någon engelska.. OVÄRT. Då hade man kunnat sovit i en timme till och sluppit stressa.. Men vi har ju vår räddare Amanda som bjöd hem alla på mackor med jordgubbssylt och O´boy. :) Tack gullet! Sen drog vi tillbaka till skolan och körde igång med lektionerna igen.

Nu är Kalle här och vi ska snart dra i äg ner på stan. Ciao!

 

 

puss

Hannes är kingen

Fyfan vad Hannes är bra, han är bara bäst alltså. xoxoxooxoxox /MICHO

Vakna med The Voice

Varje morgon samma sak! Ett glas O´boy i handen och Vakna med The Voice på TV.
Ska börja dra mig till bussen om 15 minuter.. börjar kl 08.30 idag. Och slutar 16.30. Känns som en ganska skön dag, eller? Nej ush fy fan. Och sista lektionen är Etik och livsfrågor, det gör ju bara att skoldagen blir mycket roligare..

Och just precis nu! fick jag reda på att "Vänner" serien kommer att göra en film som kommer dessvärre ut år 2011! Men jag blev överlycklig, jag älskar vänner, jag älskar dem och deras sjukt underbara humor! Men nu måste jag sticka till skolan. Men ha en bra dag!


Världarnas krig

Sitter fortfarande och håller på med den här jävla uppgiften och det känns som om jag aldrig kommer att bli klar.. Men men. Snart börjar världarnas krig på tv och jag och Kalle har varit på ICA och köpt chips, dip och godis. Så nu ska vi kolla på den som börjar klockan åtta.

Känner att jag har otroligt roliga inlägg idag

Höstprat

Sitter hemma hos Kalle och håller på att plugga. På måndag ska jag snacka inför klassen i 5 minuter om något ämne som jag finner är intressant. Jag har börjat men känner inte att jag kommer någonstans. Jag står bara och trampar på samma ställe. Och en anledning till det kan ju vara att det är greys anathomy på tv. Hjälper mig inte precis..
Men jag har iallafall börjat, det är en bit på vägen.
Igår var vi hemma hos David som jag sa, en del höll sig på fötterna och andra inte. Jag ska inte nämna några namn. Men kul var det :) Det kommer lite bilder på det senare. Men jag känner att jag måste jobba vidare på mitt otroliga bra höstprat. HA. herregud.

Gåvan från ovan

Nu bär det av hem till Gåvan från ovan, där vi ska äta middag. Tacos, såklart! Men nu måste jag skynda mig, bersa står och väntar på mig. det är ALLTID någon som får vänta på mig.. Men ha världens bästa lördag!

Lördag 17.51

Sitter hemma med Julia och Malin och funderar över kvällens planer. 
Idag har jag varit på stan och först käkade jag med Kalle på cupido och senare drog vi vidare till 018 café och drack ett så jävla äckligt te. Kalle fick ett té som smakade gröt och var rosa!















mina kära vänner


Hos Sweijer

Gårdagen vad kul! Vi var uppe i Jespers lya och åt pizza m.m :) Dock så behövde jag dra vidare hem till kalle vid kl elva. Kalle låg däckade hemma och kollade på tv, sen började vi kolla på en film. "American gangsters" men slocknade efter ett tag..













jag diggar ellinor


Fredag & Party betyder samma sak.

Är hemma för tillfället, Ellinor är här och får vänta på mig som vanligt.. stackarn! Ikväll bär det av hem till Jesper som sagt, med middag och fest! Trevliga människor så det kommer nog att bli lyckat.
Idag har jag och Kalle vart en stund på stan men vi hamnade till slut på mcdonalds. Som vanligt nu förtiden. Ush dåliga vanor! Men nu ska vi dra och möta upp Saraaaaa. Men ha en trevlig kväll, för det ska jag ha. CIAO!


Fredag 15.44

Ännu ett inlägg sitter jag i Kalles säng. Har precis duschat och ska göra mig i ordning för att dra ner på stan :) Ikväll bär det av hem till Jesper Sweijer där det blir lite rajtan :) Kommer förmodligen att bli sjukt trevligt. Men nu ska jag skynda mig lite. Ha en skön Fredag mina vänner!

Min hjärna KAN fungera

Nu i början har jag trott att min hjärna har sakta men säkert börjat att radera mitt IQ ur hjärnan. Och jag skojar inte. Jag har varit helt lost när det gäller företagsekonomin och har suttit som ett frågetecken på lektionerna. MEN idag.. så trillade paletterna ner och jag förstod att jag fortfarande kan det där med att tänka. Jag har vart hos Hanna hela dagen idag och det måste vara någonting med att vi slog våra kloka, blonda skallar tillsammans! Jag är iallafall sjukt stolt över oss alrican! Och jag vet att vi sätter det här provet nästa vecka, jag kännert på mig! =)
Vi har ätit min favorit rätt hos hanna idag också, jag vet inte vad det är men jag har kommit in i något mode då tacos står överst på matlistan varje vecka.. men det var jätte gott iallafall! Vi har haft en superduper mysig dag!
Tack hjärtat. Nu sitter jag i Kalles säng och lyssnar på när han spelar gitarr :) han väntar på att jag ska bli klar med skrivandet så att vi kan börja äta våra nybakta cocosbollar och kolla på film. Så jag ska inte låta han vänta längre. Jag ska avsluta med att säga att idag är det TORSDAG. underbart. hela tre dagar kvar på helgen och jag är nöjd med den situationen. Kan inte tänka mig att någon annan är något annat?


det finns ingen som gör mig så glad som du


Flickan som lekte med elden

Igår var ju jag och kalle på bio. ojojoj, alla måste bara se dem där filmerna! Den var helt sjukt bra, lite läskig bara. Men jag hade ju min tuffing :) Filmen slutade runt kl halv 12 och vi åkte direkt hem till norby.

Vi vaknade för ca en timme sedan och har käkat frulle precis :)
Idag ska jag träffa hanna och plugga med henne, ska bli trevligt, eller nej. Det ska bli trevligt att träffa Hanna, men inte att plugga.. Sen senare på kvällen så kommer jag förmodligen att träffa tjejerna :)
Hej så länge!

S2C



Här har ni oss. Ett levande bevis på att skolan kan vara kul!

Nu blir det till att dra en råplugg, känns inte så där jätte övertygande för mig.. nu när vi är lediga och allt. men nu i 2:an så har jag bestämt mig och jag tänker inte dras ner i skiten. Jag ska kämpa nu ända fram till slutet och ta mig igenom den här skiten. Man är ju trots allt tvungen till det..


Studiedagar

Har inte kunnat skriva något idag pga av att mitt internet strejkade mot mig.. lite trist. men han är snäll nu och låter mig skriva lite. Jag kom just hem från stan, har varit och fikat med mallan och allmänt snackat. Riktigt skönt :) Länge sen jag såg den lilla filuren nu..
Ikväll blir det bio med svampen! "flickan som lekte med elden" som jag har berättat de senaste dagarna.. haha jag längtar så mycket till att få se den. Sen kanske jag träffar tjejerna en liten stund om jag hinner förstås :)

Men NU köttfärssås och spagetti! hör av mig snart igen.. tråkigt inlägg. hej så länge!


En liten hälsning

Dagen har varit väldans lång, idag igen. Men på ett bra sätt, det har varit en bra dag helt enkelt! som alltid nu förtiden. Vi har varit oseriösa på lektionerna i skolan, eller ja vissa.. Vi har gått in i skåp och vrålat som självaste "hulken", eller ja.. hanna. Vi har nästan ramlat ner från stolen och scenen i matsalen, eller ja.. sara. Vi har skalat ekollon som om vi vore fuckin ekorrar, eller nej. bara ellinor. hahah. Vi har skrattat åt vår kära klass S2C klassfoto. Eller nej, Michelle och Hanna har (;

Kalle kom hit en stund och gjorde mig sällskap när jag skulle till läkaren och ta prover för min lever eftersom läget är ju så att jag har haft körtelfeber och lever mår dessvärre inte så bra av det. Men det var stängt när vi kom dit, så det var helt meningslöst.. Sen gick vi och åt på mcDonalds :)
Nu är kl över åtta så det är verkligen dags för att skynda sig till soffan! IDOL!

Jag vill ge en liten hälsning till Simon som ligger hemma och är sjuk.. har inte vart i skolan på två dagar nu. Tråkigt, jag saknar dig vännen. Kry på dig lilla sjukling!



tetris

Internationell Ekonomi är nuvarande lektionen, kan ju inte säga att jag är a big fan of that.. men jag och hanna kan ha kul med hennes tuffa tetris spel på mobilen.
oj långt inlägg.. men nu ska jag dra.
ciao

11.25

jag är GLAD! idag är det torsdag.. eller nej det är ju tisdag men man kan säga att det är torsdag eftersom att vi är lediga torsdag fredag! så imorn är det fredag och helg! jag gillart, nej jag älskart!
Jag sitter i skolan med mina tjejer som vanligt :):) det älskar jag också. alla håller förtillfället på att skaffa blogg och jag måste ju bara länka det där snyggingarna. Eller jag får bara länka en.. för de andra är inte klara..

tilda widegren

hanna och ellinor är på god väg! den som väntar på någe gott väntar aldrig för länge!
nu har vi lunch så vi ska göra matsalen lite osäker för någon timme.



puss


godmorgon!

känner mig ganska trött idag.. börjar iof halv elva men har inte sovit så mycket :( kalle gick upp kl 6 imorse ör att dra till sin fotboll som började kl 8 .. gu stackarn! men nu har jag yber bråttom börjar om en kvart! hörs senare fina människor :) ciao!

  


karljohan thunberg









tack, tack, tack


13 månader

jag och kalleponken har idag 13 månader :) firas med muffins som kalle kom hit med <3 vi har bara tagit det lugnt idag, pluggat lite och beställt biljetter till "flickan som lekte med elden" verkar iof hur läskig som helst men jag har ju.. en annan bredvid mej. kan inte säga kalle tyvärr.. han är mesigare än mig (; ha. 


 



jag älskar dig hjärtat


lång dag

böjade halv nio imorse och slutade halv fem.. lång dag. men jag trivs fanemej bra i skolan alltså, idag på etik lektionerna så hade amanda fått massa anonyma "oshyssta" kommentarer och filuriga som vi e så söker vi upp dem och kollar deras IP adresser. det var kul! så nu ni :).. är hemma med syster nu, och snart kommer kalle. 13 månader idag! shit ong time. jag älskar dej.


höst

jag älskar hösten! massa folk sitter på uteserveringarna och fikar i det varma och soliga höstvädret. löven har börjat falla och dem är inte bara gröna längre, röda och gula. jag älskart! när man får gå med en lite tunnare jacka en mössa och ett par vantar, converse, såklart. kan ju vara den absoluta top årstiden enligt mig :)
jag vaknade kl halv tio idag hemma hos kalle, han skulle iväg på match och jag var tvungen att komma hem och hjälpa mamma med lite grejer idag. mina planer var ju egentligen att jag skulle plugga med hanna hela dagen och ha en mysdag med henne! men nu kanske det inte blir så :(:(:(:( it sucks!
jag måste iallafall hinna med och plugga någon timme ändå .. utan hanna :(
vi hörs senare!



i norby

en snabb uppdatering: har käkat tacos med mysbrorsorna ikväll. har vart och handlat mega mycket godis, och nu film. jag älskar att vara här. jag älskar de här två killarna. jag älskar kalle. puusss

lördag 16.25

idag vaknade jag och kalle runt halv elva, vi hade lägenheten helt för oss själva. syster och mamma hade dragit till stockholm för att shoppa :) så vi tog det lugnt, åt lite frulle, fixade oss och gick ner på stan för att handla filmer och mat. ikväll blir vi nämligen "barnvakter" åt gustav så det blir tacos och mys som jag reda har berättat här i bloggen menmen. vi gick iallfall och köpte två filmer "godfather" och "heart break kid" har aldrig sett någon av dem, men det blir säkert skit bra. Nu är jag hemma och fixar lite sen ska jag snart dra vidare till norby för att mysa där hela kvällen. har förhoppningar om att få träffa malin och lisa också men vi får se..

höres senare!


karljohan och michelle när ingen ser

Try JibJab Sendables® eCards today!


22.03

kalle kom precis hit :) vi kollade slutet på kändisdjungeln med godis, cola, chips och chokladpudding! haha. fetare kan man inte bli. men det gillar vi. kalle kom hit med några asfräcka godisar som jag aldrig har sett förut " belly beans " tror jag dem hette, och dem smakade typ olika maträtter och andra godsaker. som popcorn, jordnötssmör och lime, min mamma blev kär för andra gången i sitt liv :) hennes första kärlek var popcorn! haha nejdå. skämt och sido lilla mamma <3
blev iallafall råpetade av mina kära vänner idag :) känns bra.. eller? julia drog till landet idag och jag saknar henne redan.. jag älskar dig bästa vän.
men nu ska jag sluta vara osocial med min lilla karljohan svamp som ligger och poserar och tror han här topmodel liksom! nej skämtåsido igen. men ha en bra fredags kväll!

friday i´m in love

jag hatar fredagarna på lundellska skolan. dem kan vara det mest urtristaste, dagen är så lång och aldelles för mycket företagsekonomi.. det tar på krafterna och som jag har sagt förut så är inte fek mitt bästa ämne.. men jag har bara någon halvtimme kvar på sista fek lektionen och sen en geografi lektion kvar! sen blir det helg för hela slanten :) på tal om fek så hade vi nyss en diagnos.. jag och hanna satt som STORA frågetecken.. så vi bestämde oss för att ta atg id et här och köra plugg och BAK dag på söndag. jag älskart! sen kommer vi att vara de bästaste av dem bästa på företagsekonomi i klassen.. eller? haha. tröghuven.. eller nej inte hanna. jag.. tröghuvve.. *ledsen*
 men nu blire helg igen och michelle är super glad! hoppas ni alla får en dunder skön helg, för det kommer iallafall att min vara =) puuuuuuuuussss på ett tag!


22.36

nu ligger jag och kalle och kollar på tv, men snart äre nog läggdags.. upp tidigt i ottan imorgon.
i helgen? har ingen aning om vad som händer.. på lördag ska iallafall jag och kalle sitta barnvakt åt lill gurra.. då blir det tacos med filmmys :)
så godnatt!

älskade vän

tack för idag älskade vännen. du betyder så mycket för mig. jag älskar dig. julia

fek b

idag slutade jag runt halv 3 då drog jag direkt ner till stan för att möta upp malin och fika trodde jag! men när jag kommer ner då har hon bestämt sig för att sitta på en bänk i en halvtimme innan vi kan gå och fika.. spader. aja vi kom iallafall iväg till waynes, sedan kom julia, lisa och ebba förbi också :) blev en efterlängtad och mysig tjejfika. sen drog de alla tjejer utom jag och pullan så vi passade på att gå unt och kika lite på stan, hittade lite små grejer,dock inget köp idag men det kommer nog på något av grejjerna :) när jag kom hem stod maten på bordet!

nu ligger jag iallafall och pluggar företagsekonomi, fiiiiii faaaaaaaaaan säger jag bara. jag pallar inte. det ända som rör sig i mitt huvud när jag läser det är FRÅGETECKEN.. men hallå va fan det är ju mitt ämne ju. jag har ju valt det här, kom igen nu michelle. du är för slapp.. men nej jag fattar nada. kante hjälpat.

snart kommer kalle hit och drar en slagg, förmodar att det blir idol och wipeout också. kan inte aaaaaaana någe annat:) blir mysigt. men vi höres lite senare! tjingeling.

 



 
jag hatar´t


fetaste hååltimmeeeeeeeen

jag och amanda sitter i skolan, vi började halv nio imorse med spanska då alla andra ligger och sover som stockar där hemma eftersom dem börjar halv 12.. zZzzZz..

idag slutar jag runt halv tre och då drar jag ner på stan för att träffa julia en stund kanske :) och sen slutar kalle kvart i fyra och så ska jag träffa honom senare :)

nu två lektioner kvar.. suck. men ganska skönt. inte så mycket, men en lång dag kvar. ciao!


amanda är en sexig typ


WIIPEEEOUT

hahahahahahahahaha. hahahhahahha. jag kan inte sluta skratta. det går bara inte! wipeout U.S kan ju vara det absolut roligaste programmet som har gått. bara massa jättefetisar som slänger sig på bollar och studsar som om dem själva vore gummibollar! iallafall, alla ni som INTE tittar på detta underbara program måste förändra sitt liv en aning på tis - tors kl 20.00 på femman. då äre bara tv;n som gäller. iallfall för mig. hahahahaha. ojojoj.

kom hem från kalle för en stund sedan, vi kollade SÅKLART på WIIIIIIIPEOUUUT, och kändisdjungeln. vi var och handlade tacos oc massvis med godis + chips och cocacola! känner mig lite mätt i magen.. ööuöu. men kan ju inte rå för att jag är tillsammans med sockermonstret karljohan, trots att han låter som en SVAMP.. (a)

kalle har fått nån skruvlös i skallen, han tror att han på någotvis ska kunna bli värsta skatern.. haha han övar typ, nej okej han åker långboard till busshållplatsen för att lämna av mig. det är gulligt.. han är helt okej duktig. men ha tror nog han är lite bättre än vad han är (; .. baby.

sen har jag och S2C tjejerna planerat tjejmiddag här snart framöver, tror att det kommer bli i hannas palats! men i får se, längtar iallafall, för tråkigt med dem kan man fan inte ha!

men dags för lite seriöst, SPANSKA LÄXA!
sovgott kära vänner.





lite sommar bilder


fotboll

kom just hem ifrån kalles match, höll fan på att frysa arslet av mig! nu är inte långt till vintern alltså..
kalle kommer hit snart, han skulle duscha och byta om, så hans föräldrar skjutsade hem mig :) ligger och kollar på "kändisdjungeln" .. patetiskt. men kul.

imorgon börjar jag 09.10 och kalle börjar halv 12.. ovärt för mig.. menmen.
sov gott. hoppas dagen har vart dunder!


partypinglorna..


cheesburgare

hade den där låååånga och tråkiga lektionen SPANSKA nu på slutet.. sen åkte jag till stan och mötte upp kalle. vi gick till mc och köpte chessburgare och satt där ett tag :) sen var det dags för kalle att dra till sin samling, och jag mötte upp malin. Nu har hon precis dragit och jag ska börja göra mig iordning, för kalles match börjar strax! jag kommer att få dra dit själv.. ingen av mina snälla kompisar ställde upp på att följa med och inte min syster heller.. menmen familjen thunberg är ju där iallafall =D sen tror jag det bär av hem till kalle, eller hem till mig men vi får se.

sen vill jag bara säga att jag älskar mina tjejer i skolan. ni gör mina dagar :)





nu ska jag dra  och göra mig iordning, börjar bli lite bråttom! men vi hörs senare! puss


IE

Jag och hanna sitter vid datorerna och funderar på vår internationella ekonomi artikel.. fattar inte så mycket. men det kan ju bero på att jag sitter och skriver det här samtidigt som hon berättar vad man ska göra.. (y)
nej nu ska jag surfa vidare på konflikter i världen..
men jag slutar snart denna lektion och sen klassråd.. och till sist spanska till halv fem..
låter som en skön eftermiddag eller hur?
jag hatar alla som slutar typ 2.. ungefär som min pojkvän. haha. jag älskar dig!


måndag

jag och syster ligger och kollar på "svenska hollywood fruar" haha sjukt roligt! vi ligger bara och as flabbar..! senare kl 10.00 så börajar ju "Roast på Berns" yesyesyes! fast idag är det pernilla whalgren.. vad ska hon bidra med? hoppas på det bästa!

jobbig dag idag! börjad halv 9 och slutade kl 4.. trötttttttttttttt. en dag som denna räddar kaffekopparna en.. det glömde jag helt bort idag. fan. hur trött som helst när jag kom hem. läxor? yes dem har jag gjort, klappat och klart. DUKTIG!
kalle kom förbi en stund hos mig idag, men nu när han har träningar verenda jeeeeevla dag så blir det mindre att ses men man får hitta det där små timmarna mellan allt..

sen har jag ett dilemma.. jag är en blekfis! vad i .. skit också. solarium? men man vågar ju typ inte solanu med tanke på allt som stått i tidningarna och allt som vart på nyheterna. Fast iof så säger det att man får cancer av allt nu förtiden. man kan ju inte göra någonting.

sen en liten nyhet! FAMILJEN HÖGLUND FLYTTAR!.. jajamensan. vi har tittat runt lite, men vi börjar tröttna på de här gamla nu.. dags för en förnying :)









vi har kul i skolan! wiie.
kärlek, kärlek till mina kära vänner i skolan <3


dåligt michelle!

dålig uppdatering igen! dumt. men mycket den här helgen..
igår var det middag hemma hos lisa med malin, max, myggan och johan. trevligt!
ikväll är det 50 års fest! kalles pappa är den lycklige!
senare ikväll drar jag och kalle vidare hem till lisa och fortsätter festen där!
ha en KUL KULturnatt.. haha. puss


vi gillar malin!

skrapan!

hatar när man går upp för tidigt.. bara massa över tid. men det är ganska skönt ändå.. men egentligen inte. åh. men nu ska jag dra till skolan.. ha en bra dag! pusssss


hemma

idag väckte densie mig och sa att hon också skulle vara hemma idag.. vi gick då upp och lagade nybakta scones till frukost! muuums. till det så vart det trenbärsjuice och top model.
denise har pluggat lite, och jag har precis duschat. måste ut och röra påmig lite.. börjar förknippa min säng med att vara sjuk.. trist!
later.

thailaaaaaaaaaand

justja! jag och min älskling drar till thailand i 3 veckor i februari. så! och jag kan knappt bärga mig tills vi åker! jag längtar så sjukt mycket.



grekland var inte dåligt det heller hjärtat


whot?

idag var jag i skolan för första dagen på en och en halv vecka! känns jätte bra! och jag är yber glad. inte så där KUL att vara i skolan kanske.. men det är skönt att vara bland MÄNNISKOR igen! jag har ju varit som insnöad. jag har inte ens fått träffa mina tjejer. jag saknar er. J,L & M.

Skolfoto
jag säger bara skolfoto. jag fick sitta! sitta.. jag har aldrig gjort det i hela min karriär under skolgången. haha. men nån gång måste ju vara den första gången, eller? men inte min favorit precis. och intill mig hade jag ju biffen axel.. med sitt brutna ben som sa; JAG SKA HA MIN ARM ÖVER DIN!!
självklart min vän.. haha.

vad är det där för något?
helt seriöst? låg och tittade på the voice imorse och hörde om det här! och att lady har gått ut med det och att det är okej med henne. det är ju bra, men man kanske inte behöver flasha det inför tusentals människor.. haha. men det väljer hon ju helt själv i och för sig.




"sweet home alabama" på tv. hoppas ingen missade "idol" haha. det får man inte missa! ciao

söndag 20.17

idag har jag legat och degat hela dagen.. kalle sov här så han har gjort mig sällskap idag också :) vi har kollat på "the dark night" och "hancook" skit bra filmer! sen gick vi till affären och handlade lite också.
det blir nog inte skola för mig imorn heller.. känner mig inte så kry ännu. men jag längtar, längtar åh jag längtar till skolan nästan.. nu är det ju skrapan igen. jag ska inte säga att jag hatade jensen, för det gjorde jag inte. jag kände mig bara inte så hemma. men det vet jag ju att jag gör på ludellska :)

jag ligger och kollar på "ensam mamma söker" hahhaha. jag tycker att det är kul. dem är så stela och "gamla" .. haha.

dålig på uppdatering nu. men det blir bättre när jag blir frisk!


lördag 14.16

ligger och kollar på "so you think you can dance" finalen. superspännande! AH!
jag känner mig helt okej kry ´, så jag tänkte lägga ett försök till att åka med kalle och titta på hans match. han sitter ochkså bara och kollar idag eftersom han går på pencilin. sen träffa tjejerna en liten stund också.. jag har inte träffat dem på en hel vecka! det är sinnesjukt..

 
och mitt hår är SKIT kort

vänner

nu börjar jag bli öm i fingrar och armväck. jag har tagit så mycket sprutor att jag börjar bli van. det här med körtelfeber är ingen barnlek för fan..

nu ligger jag och kollar på topmodel, reprisen från igår.. haha det har jag gjort i tre dagar nu.. tror jag ska sätta på vänner serien och dricka lite te. man får aldrig nog av vänner! kalle kommer nog förbi en stund sen också :)

puss så länge!

hihi



miiiih.. jag känner dig så himla bra. jag vet precis vad du tänker på älskling!


19.26



kalle har varit här idag och tagit hand om mig som vanligt. han har lagt upp det viktigaste jag behöver till hands också..
ansiktskräm
läppsyl
papper
datorn
mobil
hemtelefon
sockor
mjukisbyxor
termometer
alvedon och ipren

han behöver egentligen också lite kryis.. vi var på vårdcentralen och fick reda på att han har halsfluss. stackarn.

jag har inte fått i mig så mycket idag heller. en knäckebrömacka, en rostad lite yoghurt och en banan. och jag är inte ens hungrig. jag mår bara illa. jag hatar det här..

idag ringde iallafall min mamma till lundellska skolan och till jensen. jag har bestämt mig. lundellska it is! kan inte rå för det. men man ska faktiskt inte gå någonstans där man inte trivs. men det här kommer bli bra. och när jag ringde dit idag. det blir kul. amanda, ellinor, sara, hanna och tilda. jag har saknat er :)

jag förstår inte grejen med 2½ men. det är ju egentligen ur tråkigt men ändå har jag suttit och tittat på det i en timme nu. och jag gör det varje dag. det är väl något speciellt med det. jag gillar JAKE!

torsdag 12.25

jag kan inte rå för det.. jag längtar hem. det blir lundellska.

ångest

jag vet inte hur jag ska göra, jag kan inte tänka på något annat än skolan just nu. jag vill nog inte gå kvar på jensen. jag vantrivs där. jkag saknar lundellska.. jag pratade med amanda idag och hon tycker precis samma sak. då är jag ju inte dum i huvudet iallafall.. alla har ju sagt att jensen är det bästa av allt! .. jag är besviken och förvirrad.. ush. jag hatar det här.

21.14

men alla tjejer! ser ni vilken guld uppfinnig! det är ju inte alltid det lättaste att få till det snyggaste och perfekta ögonskuggan! det skulle jag vilja testa. fast det kanske blir jätte dåligt.. någon som hunnit testa?


körtelfeber

men det är ändå så typiskt mig, körtelfeber! inga pussar med kalle på 4 veckor, ingen träning på 6 veckor. men jag har ju ingen anledning till att oroa mig för att jag ska bli fet iallafall, jag äter knappt och det känns som att jag innom kort kommer att se ut som en räka.. känns lite halvt jobbigt sådär.

sen har jag något annat som tynger mina axlar enooormt. jag vet inte hur jag ska göra med skolorna. jag trivs inte på jensen. jag gillar inte deras stil som dem jobbar med. gruppredovisningar hela tiden, i varenda ämne. kommer bli ganska uttjatat. och jag kan inte säga med ord hur mycket jag saknar min gamla klass.. hanna, sara, tilda, axel och många fler..
får se  hur det blir med det.

sen har jag gjorten förändring också, klippt mig och slingat. känns skönt.

kalle har vart här hela dagen och hållt mig sällskap. han servar mig med allt, världens bästa. han pussar till och med på mig. han är SÅ sjuk han med. eller han måste vara det. fast det är så typiskt bra att han skulle klara sig. han har nog det bästa immunförsvaret! vi får hoppas på det bästa. jag älskar dig.

saknar mina tjejer också.. mallan ligger hemma och är sjuk lika så med pullan. lisa är friska fisken och går i skolan. jag saknar dem iallafall. det var länge sen..

nu lever jag iallafall på det här. PURE ACAI. alla dagens behov, fick det av pappsen. ska drickas på fast mage, alltså på morgonen. och man ska bara ha en halv deciliter. man känner sig piggare iallafall.