michael jacksson?

va faaaan va jag ska vara dålig på att skriva nu då. men jag har inte ens haft tid för lilla burken överhuvudet taget.
igår var middagen hemma hos simon, as mysigt och trevligt! det kommer bilder därifrn också! det känns som om jag ligger lite efte nmed bilder och skit men jag berättar när jag får tid antagligen imorgon :)

nu beger jag mej till min lilla kalle <3 imorgon ska vi åka pch bada för det ska ju för fan bli 30 grader!!! herregud. så vi ska gå och handla käk nu. PUSSS

cuuuuuuuuupido

jobbajobajobba.. idag började jag jobba och kommer jobba ganska mycket nu i juli. jag börjar jobba samma dag som kalle slutar jobba. jag tycker vi tajmar det ganska bra..eller?

jag måste berätta om GÅRDAGEN!? malin fyllde ju 18 BARRE och vi hade överaskningsfest för henne! .. men jag hinner inte berätta mer än så just nu. för jag måste hinna med bussen till kalle nu. men ha de aaaaaaaaaaas gött ikväll så kommer bilder och allt imorgon. jallabye?


haha vafaaan?

goooooooomorron

max och malin är här nu, och vi ska strax dra till vårdsätraviken och baaaaaaaaaaaaaada!
ha en bra dag i den varma solen! PUSSS

tjena hoppsan

hej och halloj.
idag var solen stark. det märks. jag är en kräfta. that´s it.

jag var hembjuden till simon på middag idag, det var jag, kalle, simon och simons två storeröder. riktigt trevligt! simon var grill master och gjorde det riktigt bra! till det var det ris och beaneise sås! tack simooooooooon.
sen drog vi vidare till murkelparken i norby och spelade kubb, brännboll och fotboll.
två lag! stadsborna mot norby. måste ju bara skryta lite och berätta att stadsborna vann fotbollsmatchen. HA! suckers..

jag och malin tog bussen ner på stan och satt och myste lite vid å grillen, alltid lika trevligt. och så kom max förbi en stund också. och nu ligger jag här och kollar på tv, funderar på att g´å och lägga mig, för imorn så blire tidigt, kl halv elva ska jag möta malin och max på stan för att dra vidare till vårdsätraviken maéd hela gänget och bada och sola! det är ju sol på dagarna nu! herregud var skönt det är. godnatt!


va fan skulle jag göra utan er vid min sida?

tisdaaaag

jajjamensan det är sol ute! och vi kan äntligen kalla denna årstid sommar igen.. jag och lisa ligger ute på hennes trädgård och solar. de resterande tjejerna drog till valsätra viken och badade får se ifall vi tittar förbi där ett tag. Lite senare drar jag hem till simon som bjöd hem mig på middag ikväll med herrligan. kommer bli mysigt. men nu måste jag gå och hålla lisa sällis igen, tror faktiskt att vi ska ta och göra lite lunch. för jag hörde nyss lisa skrika "faaan värsta molnet"  vi höres lite senare. pusssochkraaam


midsommar helgen

jag kan börja med att säga att den här helgen kan vara bland det roligaste jag har varit med om. det har varit underbart roliga och härliga människor, solen överraskade alla och tittade fram och sjudundrans med party! det har inte varit tråkigt en sekund och jag hade velat stanna där utepå ön..
jag får berätta dag för dag men väldigt kortfattat för annars kommer jag att få sitta i flera dagar och skriva.

torsdagen; runt kl 5 bar det av mot barnens ö, väddö. bilresan tog sisådär en timme och 20 minuter.när vi kom dit hälsade vi på alla som vi inte hade träffat förr och sen gick vi upp för att hänga lite med grabbarna som var uppe i jespers hus. (malin och jesper har sommarstugor precis bredvid varandra, grannar alltså. och jag, julia, malin, lisa, björn och axel sov hos malin och andreas, isac, hannes och jocke sov i jespers stuga). där satt det och kollade på fotboll så vi fastnade där ett tag, men det var bara jag och julia. malin och lisa stannade kvar hemma hos malin och bäddade alla sängar. sen var det middag och hela köret. vi la oss och kollade på BECK och gick och la oss tidigt för att komma upp på midsommar.



fredagen; midsommar! kan ju inte påstå att man vaknade och tänkte "fan vilket fint väder" för det var det verkligen inte. det var nästa påväg till att bli regn, men icke sa nicke. solen kom fram en stund iallafall under dagen.
kl 10 hade vi alla bestämt oss för att vi skulle samlas och börja plocka blommor ner till midsommarstången.
måste bara säga att lisa var en riktig hejare på det. vi lämnade bara av alla blommor och hjälpte till lite med att fixa midsommarstången men sen gick vi upp till stugan igen och det var då dags för lunch.
kl 3 blev det dags för att dra ner tillmidsommarstången, när vi var där så ställde vi alla upp för att dansa runt midsommarstången, alla dansade och det  var hjur kul som helst med en riktigt traditionell midsommar. axel kastade pil si sådär 75 gånger liksom, men var ändå inte bättre en 5 åringarna som stod framför honom i kön.
sen var vi allaihopa igång med ölspelet, vuxna, ungdommar och gammlingar satt runt bordet och var med. kvällen gick så fort men det var bland det roligaste kvällarna. det var dans ute på altanen med skön musik, och det var solnedgång vid klipporna. vilken underbar midsommar! och det kan faktiskt inte bli bättre när man har de allra bästa tjejerna i världen.

























tacktacktacktacktack




BARNENS Ö

då var det dags! adjössssss till alla! och moooot barnens ööö
hoppas ni alla får en dunder bra midsommar och förhoppningsvis en stor sol och fint väder!
fast inget kan egentligen gå dåligt vi har ju sommarlov!

puss&kram från michelle


hahahaha

de börömda filmerna på keisu!





torsdag 08.54

jjjajamensan idag drar gänget ut till barnens ö, kommer bli så dunder.
just nu ligger ja och kollar på topmodel och kl är 9, borde jag var vaken såhär tidigt? haha ja egentligen måste ju fixa allt innan jag drar och så. packade allt igår iof men när man har stängt igen väskan så kommer man ju på efter ett tag att man har glömt halva packningen.. wie.

nu ska jag försöka göra mig iordning, eller jag kanske sover lite till. haha  pussssssssssss!


Det här är min kära vän som drar en helt otroligt sexig vurpa. haha.


21.56

säg inte att jag börjar bli sjuk igen? jag kallsvettas, fryser och har sprängande huvudvärk.. feber? nejnejnejnejnejnej. jag har ju fan precis gått på pencilin pga lunginflamation? det räcker.

aja nu ligger jag hemma och glor på "soyou thik you can dance". det är ju helt sjukt. man kan bara inte dansa så bra som dem gör! vad trodde jag med att jag skulle bli lika bra som dom när jag började dansa. haha vilket skämt.
man kan ju tro att det är spagetti strån som ringlar runt där ute på dansgolvet. det är ju olagligt att vara sådär vig?! jag är såå avundsjuk. jag diggar dem. HÅRT.
speciellt sånhär "mutation" dans, det är sånt dör bär man vrider typ alla leder i kroppen ur led? och kan vrida armarna hur som helst? haha vem fan vill kunna sånt egentligen?


onsdag 18.36

idag vaknade jag upp hemma hos kaarl och han skulle jobba så det var bara att sätta sig på bussen kl 8 ner på stan. hemma drog jag en frulle och kollade på en wallander film och deckade som aldrig förr, sjukt trött. när jag vaknade kom malin förbi och jag började packa min väskaa" för imorn bär det av till BARNENS Ö. kommer bli en dunder midsommar, med toksköna människor. Jag, malin, lisa, julia, axel, björn, jesper, hannes, andreas, isac och myggan. kan det bli bättre? caaaaaan´t waaaaait.

när väskan var packad och klar drog vi ner på stan med axel som också var på bra humör och bjöd oss på en god lunch på café 018, lidman kom ner och gjorde oss sällskap också! lilla maxen kom förbi en stund och sa ADJÖ, eftersom att vi inte kommer att få se en skymt av den grabben förräns den 10 augusti. keffis.








haha ni ser ju att det var en perfekt dag för min kamera att dyka upp, helt sjukt snygga bilder!

the story of the impossible - peter von poehl


m to the ax

igår var vi hemma hos max och tog det lugnt bara, det var jag, bersa, kalle, felix, martin, max och malin.


haha jag ser aldrig dig i andra kläder än dessa målar kläder nuförtiden hjärtat <3

och sen måste jag ju bara lägga in en bild på dannes snygga tatuering som han gjorde igår, sjukt snygg!

 

tuff! tatueringen betyder "sanningen föder hat" och det står på latin.
sen åkte jag och malin hem till kalle och kollade på film, vi tittade på "knowing" sjukt bra! creeeeepy,
malin somnade den lilla sömntutan mne jag tyckte den var grym!
sen låg jag och kalle vakna och snackade fram till kl halv fem på morgonen, mysigt, men inte speciellt skönt idag, liiiite trött i ögat faktiskt.

pusssssss

kraaaaaaam

nu drar jag till maxen i det soliga härliga vädret för att käka god mat med härliga människor, ha en skön kväll! puss mich

 

PUSSSSS


rearearea

sholahoppsan!
Isac kom förbi mig innan vi drog ner på stan, han tipsade om weekday eftersom att det är världens rea, precis som det är överallt iof. isac inhandlade en t-shirt, och en skjorta tror jag det blev. För mig blev det en orange kofta som jag hade velat haft förlänge sen men hade glömt bort den, så nu var det ju hur bra som helst!


haha isaaaaaaaaaaaaaac

 
orange?

sen var isac tvungen att dra på träning så jag mötte de andra två m; ena max och malin. vi köpte jordgubbar och glass och satte oss nere vid ån. super mys. DET VAR JU FAKTISKT SOL IDAG. om ni kommer ihåg vad en SOL är för något? jag kan säga att jag nästan inte vet hur den ser ut nuförtiden.. depriväder.

 
mina fina vänneeeeeer

nej nu ska jag börja göra mig iordning för ikväll bär det av till maxen i håga. så ciao!

tisdag 12.05

goooooomoroooon`!
ligger och lyssnar på musik, ska försöka lägga i nya låtar på min lilla rosa ipod nu eftersom att axel köpte nya görlurar till mig igår, han tappade ju bort mina förra.. har saknat den så!

denise och hennes kompis sitter ute på balken och käkar frulle idag, det måste ju betyda att det är lite bättre väder än de senaste dagarna. tänkte joina dem nu. hare gött

01.28

ligger och kollar på F.O.U förortsungar, haha så sjukt skön film. SEVÄRD!




lisa sundlöf & julia falck

det finns ingen som får mig att må så bra som du



jag älskar dig så otroligt mycket. kalle. alla säger att de aldrig skulle klara sig utan en människa. jag tror inte riktigt att det är sant. för man klarar sig, jag skulle klara mig utan dig hjärtat, men jag skulle aldrig vilja leva så, jag skulle aldrig vara lycklig igen och det skulle ta för lång tid för mig att ta mig igenom det. jag skulle aldrig vilja vara med någon annan än dig. du är det sista jag tänker på innan jag går och lägger mig. och det första när jag vaknar.
tack för att du gör mitt liv så underbart och värt, vet inte vad jag skulle göra utan dig.
<3 mh

det är omöjligt att vara förälskad och klok på samma gång / francis bacon

helgen

har ju inte alls haft tid att berätta om min fullspäckade helg, men nu tänkte jag ta mig tiden till det!

härliga frdag;
min frdag bestod av jobb! matilda wik ringde mig på onsdagen och frågade ifall jag hade lust att jobba, typ servera på en privat fest i gammla uppsala, i någon stor lokal. 100 pers, 150kr/ timmen. jag tyckte det lät kul! och det var det också, helt sjukt stressigt och kanske inte alls som vi hade trott. Dem som serverade var ja malin matilda och mr wiberg, felix. förutom att servera så fick vi dessutom fixa ihop all mat till alla. förstod inte riktigt hur den tjejen som hade festen (hon tog examen) kunde lämna över hela sitt ansvar på några randoms på sin examens fest! haha.. lite kul.

 
tack för en slitsam och kul kväll!

trevliga lördag;
på lördagen jobbade jag också fast på mitt kära jobb med mina kära kompisar på cupido. Eftersom att jag jobbade till kl halv 3 på fredagen så orkade jag inte alls upp på lördagen och försov mig i 3 timmar. inte det bästa jag har gjort kanske. fy fan. men de var lugnt iallfall. Lite stressigt blev det, malin hade sin mottagning på lördagen som började halv tre. och jag kom dit runt kl 7. trevligt folk, god mat och en uber snygg malin!



 

 

 

sen ringde vi fyra taxis som körde oss hem till kalle :):) riktigt kul, kolla bara på bilderna.. haha.

  

pusssssåkraam



 

hej och halloj

ligger hemma nu och kollar på "djävulen bär prada" och dricker coooke och äter godis för ovanligheens skull ..? eller inte. jag och lisa vaknade upp imorse kl halv tolv, så jävla skönt. vi sov ungefär sådär 12 timmar, vilket går emot mina vanor helt. men vi gick upp då och gjorde frulle, började fixa oss och ner på stan.

jag innhandlade en tröja från MQ, ett tubtop linne från HM och n ögonfransböjare från lindex samt hårsspännen. Sen kollade vi på bikinis också, det börjar bli dax. inte för att det märks på vädret men.

 

Sen drog jag och lisa en lunch på cupido. och sen upp till mig igen.
kl 5 drog jag och lisa ner och fikade med mina andra två prinsessor på 018, lika trevligt som alltid. kl 7u drog jag hem och hamnade framför burkarna. dem kallas datorn och tv;n. pussss


skldfjsdl



kl är exakt 00.00 och vi har haft kul. lisa och mall i sina allra bästa dar......

sen vart det party hos notrican

Jag gick hem ett tag men inte alls länge för sen bar det åt mot stan där jag och axel käkade för att senare dra vidare till amanda. där väntade min kära klass S1C.

 


mis babies, andreas & hannes


max & arpine


lundin, ellinor, axel, sara & hanna


hannes & michelle

det kommer fler bilder sen, men nu måste kila ner på stan till mina kära vänner lisa och julia som får SOMMARLOV
idaaaaaaaaaag! höres

JA MEN DET E SANT

JA FÖR DET E SANT, DEN SKÖNASTE DAGEN, allt har släppt, inga mer tunga stenar som lägger sig på axlarna, fyllda med skolarbeten eller något liknande. Inget mer, inget mer, inget mer. på 9 veckor iallafall. Sommarlov är bland det bästa som finns. nu är livet så jävla härligt.

Men lite elände är det ändå med den här dán, världens gulligaste och bästa lärare slutar idag och vi kommer inte ha honom någe mer, sorgligt. jasmin min kompis slutar också.. trist. OCH DETÄR PISSVÄDER.

Ikväll bär det av hem till amanda där det blir partyy med S1C kommer bli gryymt. eller nja, jag går på pencilin så lite trist men va fan. när jag vart hos amanda så hämtar jag upp kalle i norby och sen dra vi hem till mig. kollar på LOST antagligen, haha sjukt bra.
 

Henrik och Simon
först klasslunch


Nathalie, Lovisa och Jenny


absolut snyggast.. tilda, ellinor, amanda, jag, jasmin och sara


hahaha

   

  

miiiiiiiiih

hann inte skriva igårkväll men andreas kom och hämtade upp mig, julia, malin och pär och så åkte vi till hans nya lya som han skaffat, lovely!


andreas, gitarrguden

Sen kom julias mamma och hämtade oss, hon körde mig till kalle. Och sen kollade jag och kalle på LOST hela kvällen. MYS.


SVERIGE

yeeeesssss dåå var det dags för sverige at skämma ut sig igen, eller?  nej dem kan ju inte förlora mot malta.. men HEJA SVERIGE! jag, malin och julia tänkta heja tillsammans, och sen får vi se ifall pär och andreas hänger på.

men nu har malin lagat pyttipanna med ÄGG så jag måste kila! hööres pusss


dirty dancing



fan vad den här filmen är bra, jag älskaren!



och jag vet absolut inte vad jag skulle göra utan er. M,L,J


onsdag

vaknade imorse aldelles försent och kom sent till vår klasskamp också, mend et gjorde ju absolut ingenting eftersom jag e sjuk och inte kan vara med på någonting. Men jag åkte dit iallafall och kollade på vollybollen och fotbollen. =) Sen åkte jag hem vid kl 11. Och nu ligger jag och kollar på dirty dancing och äter lunch.

här kommer lite bilder från idag =)



min dancingqueen och jag



   



23.38, LOST & karljohan

Jag och kalle ligger hemma hos mig och kollar på Lost! Jag fattar ingenting av det längre, lost var hur bra som helst förut men det har ju spårat ut helt precis som alla andra serier.. synd! men kalle verkar gilla det =) haha.

Imorgon börjar jag kl 9 med klasskamp mellan 2:or och 1:or.. jag har lunginflamation som sagt så  för mig blire ingen klasskamp. bara hjälpa till med alla stationer.. boooring. menmen.

Idag var jag snere på stan med max löf, max cal, hammarn och julia först vi åt mc nere vid ån :)



Sen träffade jag och julia de andra tjejerna plus simon som stod för jordgubbar =)



Sen drog tjejerna hem till lisa och käkade en god och mysig middag.



tack för en mysig dag alla, godnatt!


20.56

Sitter hemma hos min prinsessa sundlöf, alla de bästa är här. L, M, och J :)
Vi har käkat middag preics och fikat och haft allmänt mysigt som vanligt. Vi sitter och kollar på utlandsresor och hoppas på att hitta något. Men vi drar nog in på resia imorgon och kollar lite. JAG VILL ÅKA UTOMLANDS! med de allra bästa!

jag hör av mig lite senare. kram eller nej puss.


 

14.53

kom precis hem från skolan, och har min aldelles egna dator med mig hem från skolan också! jag är överlycklig, den är sköön. men man kan seriöst inte få fulare dataväskor. RYGGSÄCKAR. vem glider runt i en ryggsäck för att ha datorn i? inte jag iallafall. ja vet att den är dubbelt så praktisk som den jag kommer att köpa. men va fan. Lundellskaskolan står det på den också. haha.

Syster och kusin är här nu och dem är konstiga, haha. men jag älskar ju er iallafall.
gulligt att dem har exakt likadana kläder på sig.

Det kommer jag ihåg, när man ringde till sin bästa kompisa dagen innan och bestämdevilka kläder man skulle ha på sig och om man inte hade likadana kläder så försökte man hitta kläder som var ungefär likadana. haha,
snacka om egenvilja


syster är den sötaste som finns


kusin och syster

tisdag

godmorgon!
en riktigt tråkig morgon måste jag säga, dåligt väder som sjutton. regnmoln påväg in. försov mig också och kom två timmar försent. Sitter nu i skolan med Simon och David, lyssnar på musik och simon spelar något konstigt spel och har en gubbe som heter pichan, och sitter och säger att jag hela tiden e grym! haha mmhm.

Nu ska jag lete reda på terror och lämna in min sista uppgift inför sommarloooooooooovet!
vi hööreeeeees

HJÄLP

Henrik visade mig nyss ett videoklipp. stackars baby.. så får man inte göra!



tal till nationen, 22.48

Ligger och kollar på "tal till nationen" HA HA. jag söger bara magnus betnér! vilken kung, han sågar allt och alla, men alla tycker att han är stört skön. skulle jag själv komma och dra sånna där grova skämt så skulle halshuggning vara den ända utvägen. haha men han gör det bra, med respekt iallafall.

Sitter och snackar med stackars kalle i telefonen som sitter och gör sin sista uppsats och sista plugget i skolan innan vi drar från skolan på torsdag! GE MIG SOMMAR? vart tog värmen vägen? vad hände med den där feta solen som vädersnubben snackade om? det här gillar jag inte.. ush. sommar = varmt. annars ingen sommar..

Idag kom kalle förbi och höll mig sällskap innan hans träning, mysmys.



du gör mina dagar älskling


coolstuffff

titta vilken smart, rolig och hur söt grej som hels som jag hittade!
USB ser ju oftast ut som världens tråkigast grej, och dem är tråkiga, men smarta! så varför inte låta dem se ut såhär? 
hur bra som helst! jag gillar´t!

89 kr

 



Nästa smart grej, USB lampan.. vem har inte kommit på en sån tidigare? smart som f*n. Alla vet ju hur det är när man vill vara lite diskret och inte ha taklampan tänd när man skriver, vilken grej!

99 kr


okeeej, alla tjejer. måla naglarna.. jätte fint ja visst! men det skulle vara så mycket skönare om man slapp vänta päå torkningstiden, ellerhur? för oftast när jag målar naglarna så är det stress, antingen ska jag iväg till skolan eller jobbet.. så visst vore det bra om det torkade lite snabbare?
kolla in den här coola apan!

69 kr



lägg fingret på bananernna bara så blåser apan på dina nymålade naglar!



Och vem vill inte ständigt vara under en stjärnhimmel?
riktigt fancy



alla coola grejjer hittar du på coolstuff.se. Se själv!


wiiiiiiiiiie

nu är jag hemma igen från skolan, har precis käkat lite. ska snart ner på stan och träffa pull, mall och kalle! kanske blir lite axee också! =)

hörs senare, pusssss


090609

Ligger och kollar på "Och så kom Polly" och käkar äggröra till frukost, jag älskar ägg har jag kommit på, min passion!
Filmen är sjukt rolig! SEVÄRD.
Bredvid mig har jag en fet godispåse också, mamma tycker synd om mig nu när jag e så sjuk, så jag ska egentligen inte alls klaga. :)

Jag är hemma idag från skolan, men jag måste ändå dit en liten stund.. Dels för att träffa amanda och sara men också för att skriva klart en historia grej som jag ligger lite efter med.. så den måste bli klar.

men nu måste jag skunda mig! ah stress.. kl är 10.52 och jag ska möta a och s kl 11.15 .. haha lycka till michelle.


syster

jag älskar dig denise


jag och syster


maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamma

mysig helg!


glömde skriva om gårdagen..

gårdagen var vi hemma hos familjen salinger! som består av sussanne, frida och fredrik. riktigt mycsigt, vi är som en stor familj tillsammans!



vi drog och käkade på MC och sen till willys för att köa godis och läsk m.m!

fy sjutton för det här

är så sjuuuuuuuuuuuk, lunginflamationen blir inte bättre. och ett sår (?) på ena halsmandeln..? herregud. AJ.
det suger + att det är avslutning nu på torsdag och för min del blir det pencilin och inget annat. könns sådär halv kul. menmen. hjela ligan är ju iof sjuka nu. Lisa och Malin, den ända som håller sig kry är mitt lilla gry pullan!

Idag vaknade jag och kalle upp hemma hos mig runt kl 11, och vi tittade på "ciao bella" haha sjukt rolig film. och sen åkte han hem runt ett. och jag har legat däckad hela dagen i min feta säng.. ganska skönt, men fan man har ju typ ligg sår.. haha näääääe men det känns lite jobbigt att ligga hela dagen. tråkigt iallafall.

men sen kl 8 när gossip girl var klart så drog jag ner till café 018 och drog en fika med hanna, pär, mall, och jullan. alltid lika trevligt!


malin i sina bästa stunder - på ett fik såklart!

 
julia mitt egna lilla socker

                


pich & pull


baby jull

mysig kväll. sen gick jag hem och tittade på söndagsfilmen som vanligt! och nu är kl aldelles för mycket så det är dags för mig att soova. puss mh

axeeeee

sitter hemma hos axe och käkar godis kollar på jamesboond.
har precis kollat klart sverige matchen!

DEM SUGER! helt ärligt, dem är sämst.
ska snart åka hem och träffa kalle!



axel är unik, riktig cooling.
pussss

familjen salinger

sitter hemma hos familjen salinger! vi har precis vart iväg och käkat på mc.. :) sjukkkktgott.
nu kom vi precis hem och mamma och sussanne är iväg och köper skit, typ godis, chips och läsk!

Var iväg till sjukan idag också, och fick reda på att jag har lunginflamation.. jävligt ovärt. så det blir en lugn helg och vecka framöver..

det känns som att det är höst igen .. det är hur kallt som helst. och jag blåser snart bort.. :(

sjukling

sov hos kalle på torsdagen, och hela fredagen spenderades med honom ocksåååååå.

 

sen var jag med lisa  och malin :):):):)


oonsdag

idag har jag ahft v´min sista skoluppgift, svenska redovisning, hur skönt som helst.
sen har vi tryckt tröjor till katte skrapan kampen imorgon! inte så jävla taggad på det kanske eftersom det ska bli 5 grader och spöregn. kan ju hoppas på att vädersnubben är helt bakom flötet.

jag är hos mall nu och har bakat chooookladbollar! mmmmmmmmmmmmmmmums.
vet inte riktigt vad som händer och fötter ikväll =) pussss