midsommar helgen

jag kan börja med att säga att den här helgen kan vara bland det roligaste jag har varit med om. det har varit underbart roliga och härliga människor, solen överraskade alla och tittade fram och sjudundrans med party! det har inte varit tråkigt en sekund och jag hade velat stanna där utepå ön..
jag får berätta dag för dag men väldigt kortfattat för annars kommer jag att få sitta i flera dagar och skriva.

torsdagen; runt kl 5 bar det av mot barnens ö, väddö. bilresan tog sisådär en timme och 20 minuter.när vi kom dit hälsade vi på alla som vi inte hade träffat förr och sen gick vi upp för att hänga lite med grabbarna som var uppe i jespers hus. (malin och jesper har sommarstugor precis bredvid varandra, grannar alltså. och jag, julia, malin, lisa, björn och axel sov hos malin och andreas, isac, hannes och jocke sov i jespers stuga). där satt det och kollade på fotboll så vi fastnade där ett tag, men det var bara jag och julia. malin och lisa stannade kvar hemma hos malin och bäddade alla sängar. sen var det middag och hela köret. vi la oss och kollade på BECK och gick och la oss tidigt för att komma upp på midsommar.



fredagen; midsommar! kan ju inte påstå att man vaknade och tänkte "fan vilket fint väder" för det var det verkligen inte. det var nästa påväg till att bli regn, men icke sa nicke. solen kom fram en stund iallafall under dagen.
kl 10 hade vi alla bestämt oss för att vi skulle samlas och börja plocka blommor ner till midsommarstången.
måste bara säga att lisa var en riktig hejare på det. vi lämnade bara av alla blommor och hjälpte till lite med att fixa midsommarstången men sen gick vi upp till stugan igen och det var då dags för lunch.
kl 3 blev det dags för att dra ner tillmidsommarstången, när vi var där så ställde vi alla upp för att dansa runt midsommarstången, alla dansade och det  var hjur kul som helst med en riktigt traditionell midsommar. axel kastade pil si sådär 75 gånger liksom, men var ändå inte bättre en 5 åringarna som stod framför honom i kön.
sen var vi allaihopa igång med ölspelet, vuxna, ungdommar och gammlingar satt runt bordet och var med. kvällen gick så fort men det var bland det roligaste kvällarna. det var dans ute på altanen med skön musik, och det var solnedgång vid klipporna. vilken underbar midsommar! och det kan faktiskt inte bli bättre när man har de allra bästa tjejerna i världen.

























tacktacktacktacktack




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback