Nytt jobb

Fan vad jag vaknar av jobberbjudanden! Idag vaknade jag av att det ringde från Media Markt och ska börja jobba nästa onsdag! Wiihoooooo. As bra, as kul och as taggad!
Blir nog en lugnare utgång, eller ingen alls ikväll då jag ska dit imorgon och skriva kontrakt! Ikväll blire bowling sen birger.

Juste, min pojkvän har en för söt hund.


last friday night

Efter jobbet igår kom kalle och hämtade mig och vi begav oss till mallan. Kul med massa folk! Men när en vän ringer nästa dag och hälsar som "mevetslösa mall" då tar man och beger sig dit! Så nu ska jag till mallan! ska rensa hennes kyl eller nåt hehe.

michelles syster denise på tråden!

Michelle smällde nyss igen dörren, hon glömde logga ut så tänkte bara skriva att jag älskar henne mest utav allt på denna jord och jag skulle inte vara den tjej jag är idag utan henne.
Min allra käraste syster

jobbajobba

SÅ KLARR. Nu ska jag bege mig till jobbet. kul (y)

voice

Vaknade 06.00 imorse och hade ypperligt svårt att somna om! Fick till slut sova till kl 10.00 iallafall. shysst! Karl-johan började 07.00 imorse så börjar väl vänja mig med hans äckliga tider... Men jag var tysligen så pigg imorse att jag hann med att ta kort på min fina syster innan hon sprang iväg till skolan. Tycker så syn om na. 
Idag blire jobbintervju! Vi får la se hur det går... har en tendens att bli lite nervös när det kommer till sånt. Sen ska jag också iväg och jobba på eftermiddagen. Men nu ska jag sätta igång och städa... mindre kul.


mina lamm


1354

Kan det kanske möjligtvis bli förökning i våran familj?

det här är en bra dag, jag har det bra.

Hade precis tänkt att sätta mig och skriva ett inlägg om allt som jag borde göra idag och allt som jag inte gör... Precis då ringer min mobil och jag ska på jobbintervju imorgon hos VILA. Den här dagen blev plötsligt tusen gånger bättre! FAN VA KUL. Har alltid velat jobba i en klädbutik.

Fan vad jag vill ha

Jag vill ha ett heltidsjobb. Jag vill ha körkort. Jag vill ha bil. Jag vill ha en lägenhet. Jag vill ha sara och hanna här hemma. Jag vill ha en hund. Men det där skrapar jag fram ur spargrisen. No problemas.

SOMEONE LIKE YOU

Vi ska skaffa hund! Observera att jag skriver SKA. Jag och denise har kollat hundar hela eftermiddagen och har några små filurer på G. Kommer bli grymt! Ska bara övertala mamma...

Tror inte NÅGON har missat boo-dog.

Förutom att jag har kollat in hundar så har jag suttit på Julias jobb och käkat korv!

SNART KOMMER FRUGAN HIT OCKSÅ!

 


söker ett feting nytt jobb faktiskt

Börjar bli trött på Ica Väst och skulle vilja föra något annat. Idag gick jag upp till gränby centrum och lämnade in lite cv:n så vi får la se ifall jag får nå napp. Annars får jag väl sitta kvar på Ica då...
Nu ska jag snart möta upp min fruga!

Jag ska styra egna årstider, yep

"AH va skönt att ta studenten!!!"

SÅ skönt är det inte. Har aldrig varit rastlösare i mitt liv. Vill göra så mycket som man absolut inte har råd med eller orken att ta tag i. Min högsta önskan just nu... VILL HA ETT NYTT JOBB. Ja så var det ja.