lördag 11.36

Gårdagen var väldigt trevlig! Vi kom hem till ellinor runt kl 7 där god förrätt, varmrätt, och efterrätt väntade. Bilder har jag men kameran glömde jag tyvärr hemma hos henne igår. Men dem kommer.
Jag åkte hem run 1 tiden och då tog ja bussen hem till karljohan som kom och mötte mig. Vi gick och la oss direkt. Nu är jag hemma och ska strax gå och träna, ska bli väldans skönt. Senare ikväll så ska jag till hammarskog på 50-års fest, faster. Sen får vi se vart kvällen leder.


GULLEFJUNISEN

Händelserik dag må jag säga. Skolan var som vanligt. Ovanligt lång. Sen drog vi ner på stan, tjejerna i klassen en viss person, nej inte alls en viss person. Inte vem som helst. Utan ELLINOR WISÈN FYLLER 18 om 30 minuter!! Så vi uträttade några ärenden. herregud, min lilla ellinor fyller 18. Hur ska detta sluta! waaaaatch ouut PEOPLE!
Sen har det varit en del personliga kaos idag. Tog hela min energi så det blev inge träning för mig idag tyvär, men jag ska inte klaga. Jag har världens bästa pojkvän. Det blev donken till middag för mig och min prins och sen bar det av hem till honom och vi har suttit och spelat gitarr. Bara massa härliga sommarlåtar, ohja vad jag längtar till thaiiiiiii nu. Nu ska vi kolla på Big Daddy innan vi drar till sängs.

GRATTIS TiLL MIN KÄRASE GULLEFJUN!

skolan 08.17

Sitter i skolan och är sjukt tidig! Jag och kalle fick skjuts av johan till skolan idag. SÅFT. Men jag upptäckte dock att när jag klev ur bilen och tittade på  mobilen så var kl 08.03. Har nog aldrig varit i skolan så tidigt. Försöker vara här så lite som möjligt. Gårdagen var hur slapp som helst. Sjukanmälde mig på mitt jobb för tredje dagen i rad kändes så skönt. Idag går jag i skolan till kl 14.25 då drar jag direkt hem och vidare till gymmet. (mitt andra hem). Och sen får vi se var tiden går åt till. Just nu känns det bara som att jag jobbar och tränar. Aldrig någon fritid, eller jo träning numera. men nu börjar jag om 30 sek så jag lär ju springa till lektionen innan jag får en fet smäll eftersom att det är första gången jag är i tid typ.

Ha en bra dag.

dancing in the moonlight

Aldelles för trött för att göra någonting idag. Har spelat lite gitarr med kalle.

TRÄNAAAAAAAAAR

.

som jag hade dig förut

Igår satt jag och kalle och klinkade på gitarrerna, jag har nu bestämt mig en än gång för att försöka mig på dem där strängarna. Men igår lärde vi oss iallafall Melissa Horns "Som jag hade dig förut" funniiiii. Och vi satt och spelade massa sommarlåtar. Eller inte jag bara han. Han är grym. Bäst av allt och alla. Jag satt emig precis och skulle stämma min gitarr men som det alltid gåt, dåligt! Så gick en sträng av. Och précis på den sekunden. Inget mer spelande för michelle förräns jag har köpt nya strängar.

Jag skulle egentligen ha jobbat idag, men jag har haft aldelles för ont i magen för det idag + att jag fick ta FÖR mycket skit igår och känner mig bara arg. Och för det går det inte bättre. Jag ska sätta på mig mina träningskläder strax och springa iväg till gymmet. Observera springa. Sen ska jag ringa Kalle och höra hur kvällen ser ut. Och sen ska jag snacka med mallan brallan som jag lovade ringa.

22.00 + kanal 6 + Michelle = Paradise Hotel






hatar mitt jobb

JAG HATAR MITT NUVARANDE JOBB

Lördag 23.30

Blev tyvärr inga bilder för er ikväll. Jag befinner mig hemma hos karljohan så det får bli imorgon. Middagen hemma hos kalle var superduper treevlig. Nu sitter jag och snackar med Mallan Brallan i telebommen. men ska ut och göra mig lite mer social än nuvarande. Men ha en trevlig kväll. Imorn blire jobb på provoice igen. PUSS..

Lördag 13.55

Justja! Mammas dator har krashat, så idag får hon låna min! Så vi höres senare och då kommer bilder från gårdagen också.

svampen

Vaknade rätt sent idag, 12.
Gick upp fixade bägg och acon till mig och svampen.
Och nu blire raka vägen till gymmet.
later.


mallan brallan

Efter skolan blev det inge fika, tjejerna hade redan dragit hem så vi sa att vi skulle ses ikväll istället. Jag har precis vart och gymmat i 2 timmar och nu har jag duschat och håller på att fixa mig. Måste skynda mig, alla får alltid vänta på mig. Jag är alltid segast och alltid sist. Det spelar ingen roll hur långt före jag är. ALLTID SIST. Så jag fattar egentligen inte varför jag sitter här och skriver. menmen. Malin kommer bli grymt arg när hon ser detta. mih. Påvägen hem från gymmet så fick jag ett sms av pappa...

 "Tja gumman! Hörru jag har bokat 2 vekor i turkiet i juni, och om du inte kan slita dig ifrån kalle så ta med han också!" *

Jag kommer tamig fan vara lika svettig som efter gymmet när jag kommer bli tvungen att springa hela vägen hem till Malin. GAAAAAH.


Fredag 13.00

Sitter på min andra företagsekonomi lektion för dagen men den sista lektionen också. Sltar om ca 5 minuter. Då ska jag dra ner på stan och förmodligen så drar mina ben mig till gymmet. Jag har dock lovat tjejerna en fika direkt efter skolan, men jag ska försöka hinna med båda! Ikväll bär det av hem till mallan brallan på middag med sköna tjejer, det kommer förmodligen bli mer än trevligt!

made in sweden

Jag förstår inte. Jag är helt slut hela tiden. Jag tror det hänger på att skolan har börjat och jag går upp före tolv på dagarna? Jag är sjukt trött och kämpar för att hålla mina ögon uppe. Däremot så är jag alltid pigg på nätterna. Träningen gick bra, började på ett pass men kände att jag inte orkade, lite trist tycker jag, så efter 20 minuter så drog jag in till gymmet iallfall. Träffade en cooling som stod och kämpade på crossen. Såg riktigt bra ut Tilda! Skyndade mig hem och duschade, åt och sminkade mig. Sen kom pappa och hämtade mig och vi drog iväg till ICA. Ganska skön dag, inget jobb, inget plugg och ingen KALLE! nejråååå, karljohan "svampen" kommer om ett tag. Har inte hunnit träffa min käraste idag. Nu ligger jag och denise och kollar på det nya programmet "made in sweden" PRETTY FUN HAAA.



VÄRT

Känns lite ovärt. Jag har spanska på morgonen. ingen annan typ. Dem flesta har bara haft lite information av valen i 3an. Men jag har och Amanda har haft 2 timmars håltimme nu. Och ska snart börja företagsekonomin. Känns också värt. Amanda sitter och lukatar på skolans plastblommor! Det känns däremot jävligt värt. Slutar tjugo över två idag och däretfter så drar jag åter igen iväg till gymmet och drar en vända. Jag har helt kommit in i mitt träningsmooode nu. Känns VÄRT! Och en till sak som känns värt är att jag ska till ICA väst idag och snacka jobb. Jag vet att jag sa att jag skulle dit förra torsdagen men pappa var virrig i skallen. OVÄRT.





hanna har en finne på haken. OBSERVERA! NAAAPPPP


godnatt


"Jag har inget emot att leva i en mansdominerad värld så länge jag får vara kvinna i den"
Marilyn Monroe


!"#%@!#

Fikade med Ellinor som sagt. MYCKET, YPPERLIGT TREVLIGT! Efter ett tag kom Amanda och gav oss sällskap! Nu har jag käkat och hunnit tagit det lugnt ett tag så då är jag redo för att sitta på jobbet i 3 och en halv timma.. Eller verkligen inte egentligen. Ikväll är det Paradise Hotel och jag sitter spikad framför TV:n mellan kl 22.00 - 23.00. Sen blir det fan läggdags, det måste bli ordning på mina läggtider. Men nu har jag bråttom, så CIAO!

ellinor wisén

Nu drar jag ner på stan för att fika med Ellinor. Höres senare.

 

alla är i skolan utom jag

Då var det back to hell. Känns lite trist. Men ju fortare skolan börjar desto kortare tid är det till Thailand. Men min klass är dock inte i skolan idag, känns skönt. Hade inställda lektíoner.

Kalle drog till skolan imorse och jag låg och snoosade tills han kom hem för lunch sen åkte jag med honom till stan och nu ligger jag hemma och försöker lära mig lite Winkonto. Företagsekonomi in my ass. Isag ska jag träffa lilla söta saknade ellinor. Kanske får lite hjälp av henne om jag är snäll! ikväll blir det till att jobba igen.


plugget tar kål på mig

Igår var jag och tränade igen, försökte få med mig julia men det gick inte lika bra som träning själv. Just nu sitter jag hemma hos Karljohan. Vi har inte gjort någonting idag förutom att plugga, det märks att helvettet är tillbaka på Tisdag. Jo, juste! vi kollade på en film som heter "Finding Neverland" Riktigt bra! Jag är iallafall klar med min 10 sidiga uppsats till min kära idrottslärare, känns för jävla bra faktiskt. Men att vara klar med den är ju en piss i havet så jag får helt enkelt lägga ner det här jag håller på med just nu och keep on going with the hard stuffs!


simon

Nu drar jag iväg hem till Simon. Lite middag och skönt umgänge.

 

Friskis & Svettis

Klockan är 13.47 och Kalle har precis sprungit iväg till jobbet och jag ska snart bege mig till mitt andra hem. Friskis & Svettis. Känner att magen har levt ett aldelles för bra liv dem senaste veckorna. Men nu ska den få se på andra bullar. Blir väl där några timmar, sen får vi se vart dagen tar vägen. Men ikväll tror jag att jag tar bussa ut till simon gooooozzi och har det trevligt.

Shit vad jag längtar till skolan. Ångesten växer för varje dag. BLÄ.


Fast på något sätt så saknar jag en del av skolan!


hannabananvattenskalleeeeen

Hela dagen och hela kvällen har spenderats hemma hos familjen Alricson. Herregud vilken perfekt familj dem är, helt sjukt omtänksamma och roliga. Hanna dock.. njaaaaaa. vet inte riktigt vad jag tycker om den lilla pysen.. (;
Alltid lika kul iallafall & är otroligt glad den lilla pricken. Skoj & Stoj. Nu kom jag iallafall precis hem och ska börja plugga..? Jag vet.. på jullovet? Men har man inte skött sig i vissa ämnen så blir det på det viset. Tycker inte ett dugg synd om mig själv, rätt åt mig. Jag vill göra så mycket annat. Stanna hos Hanna. Åka till Andreas och mysa med minipöjkar. Hinna träffa pullan. Men nej, jag är så glad över dem möjligheterna jag har fått att gå i skolan. Men jag om man säger såhär, jag skulle gärna ge min plats till något barn i Afrika. Jag skulle inte precis lida av det..

Imorgon har jag tänkt att jag ska upp tidigt och träna, sen får vi se hur dagen kommer att se ut. Kanske möjligtvis en kvällsfika med den saknade Amanda.




jag säger bara kalkooon

kalkoon är så fruktansvärt gott! Jag måste bara påpeka detta!

Jag har verkligen tagit en slapp morgon.. lite trist för då går ju hela dagen. Men nu ska jag iallfall börja fixa mig lite för att bege mig mot hannapanna, ska bli sjukt trevligt, var bra längesen nu :)
Senare ikväll så ska jag förbi ICA VÄST och snacka jobb.. får la se hur det går med det? ..

 

 


2010, yes nu kör vi

Äntligen nytt år, nya möjligheter och allt nytt! Nya uppdateringar på bloggen ska det bli nu också. Har som sagt inte haft tid dem sista veckorna med detta, men nu ska det bli ändring på det. Jag känner att jag behöver skriva av mig lite för tillfället. Jag ska iallafall bege mig mot norby nu och hem till Simon för att umås med trevligt folk.
yes, nu kör vi.


fifaaan