yessss

skönt, verkligen värt. 7 timmar! 7 timmar på sjukhuset! det är ju fan sjukt.. men man vet ju hur det är när man tar sig in till barnakuten. det går ju bara inte. iallafall så kom jag dit runt kl 3 jag låg där kl 4.. kl 5.. kl 6 .. kl 7.. sen kom mamma och hömtade mig så jag fick ligga på den avdelningen som hon jobbar på. och sen bad jag kalle komma upp till sjukhuset.. och jag överdiver inte när jag säger att han var där på 3 minuter! han sprang hemmifrån mig! och jag överdiver verkligen inte när jag säger att jag har VÄRLDENS bästa pojkvän. det finns ingen som skulle göra dem sakerna han gör för mig.

så vi satt där till kl tio och då fick vi komma till en doktor.. och sen hem! jag blir iallafall hemma imorgon också. trist att missa mycket i skolan såhär i början..

och nu är det iallfall nästan klart :) min älskling åker förmodligen med till thailand, inte helt säkert. men gud vad jag hoppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!

nej nu ska jag hoppa i säng! godnatt!

måndag 10.39

ligger och läser veckorevyn och glor lite tv, är sjuk. kanske har åkt på en körtelfeber som inte riktigt har brytit ut än. men vi får se ska upp och kolla på sjukhuset. this sucks.


22.55

sagan om ringen på trean, kalle i telebommen.
men nu ska jag försöka sova.
imorgon börjar jag elva, sen vecka den här veckan! älskar jensen.
pussss


jag älskar dig


sjuklingar

men de ä ju inte sant. nejnejnej. jag orkar absolut inte att bli sjuk nu.. precis till skolan börjat och jag som för engångsskull kände mig motiverad! fanfanfan. shitshitshit. skit också. grovt. jag har iallfall legat med feber idag, och det känns förjävligt. speciellet eftersom svininfluensan och körtelfebern går runt här i trakterna. jobbigt. speciellet när dem nu har gått ut med riksalarm om svininfluensan, att folk alltså börjar DÖ av den. det känns ju som nya pesten.. det kan ju inte vara sant. och självaste vaccinet mot influensan kommer om 4 veckor, så är det helt kört om någon får den nu. men inga neggo tankar! här ska ingen bli sjuk!

igår var massa sköning folk hemma hos myggan, trevligt värre! vissa festade ju till mer än andra haha. bilder kommer från kvällen. vi hann med en fik på dagen också, jag, myggan, julia, lisa, malin, jesper och johan. och jesper fick helt plötsligt för sig att leka superhero och speeda på på myggans longboard. haha det gick absolut inge vidare, det slutade med ambulans upp till akuten för en rejält stukad fot, med bristningar. det kunde ju inte ha gårr värre, tycker så synd om honom!

idag var det födelsedags fika för lisa som fyller sjutton imorgon! släkt och vänner var hos henne idag, mysigt! sen blev det för mig att pka hem eftersom jag inte mådde så bra.. vi får se ifall det blir att orka upp till skolan imorgon. har jag feber så blir det till att stanna kvar i sängen. men annars så hopparjag upp, har fan ingen lust med att missa massa mgrejjer i skolan nu i början.

men nu ska jag faktiskt ta och försöka äta lite, mamma är i köket och fixar kvällsmål till mig ich sen blir det till att sova.
godnatt från mig!


fredag 22.54

orkar inte blogga mer ikväll.
måsta ta hand om karl också, magont där!
kalle vann sin match.
och nu ska vi äte lite.
puss


..

jag kan inte beskriva med mina egna ord ens. fan. jag orkar inte och kommer aldrig klara det här.

friday, i´m in love. 15.52

halloj i stugan..
idag var det livvvs i skolan. datorerna funkade inte, och detta innebar att jensenbarnen fick gå hem en timme tidigare. så skoldagen slutade idag kl halv 12. och då tog vi alla en lunch på chaagis. (chagall för alla sóm inte går på jensen :))
fräsch och nyklippt och lisa sun också och åt med oss, sen drog jag och hon hem till mig, jag skulle ta en dush bara. max bersa och kalle väntade nere på stan. vi satt vid ån ett tag sen gick vi hem till mig. jag hade tänkt åka och kolla på hans match ikväll kl sju. känner att jag inte riktigt har varit den suportande tjej man ska vara när det gäller fotbollen, men det ska ändras ikväll!

planerna för ikväll är nog hem till mallan, och sen sova hos kalle :) men hör av mig senare! ciao.









alltså ni får ursäkta min och min systers äckliga och dåliga humor, men sånt e livet! sånna e vi! that´s it!
take care


de är de som kallas "bäst"













kärlek


torsdag 19.38

"Hej jag heter Michelle men du kan kalla mig älskling"

just nu ligger jag och kollar på 2 ½ men, slappar lite framför datorn! karljohan, kalle, caleeeeb, thunberg drog  på träning för typ en timme sen men han kommer nog tillbakaaa snart. idag var jag med jull och mall på stan efter skolan, vi satt vid ågrillen och fikade lite.

jag har en liten gnutta känsla av att mina bästa tjejer inte gillar att kag spenderar många dagar med pojkvännen!

idag vid ågrillen;
michelle pratar med syster i telebommen: nej jag kan inte följa med till mormor, kalle sover hos mig ikväll!
julia drar en ganska diskret men ändå så tydligt flin och tittar på mall.
malin drar en high five till julia.. + asgarv.
har en liiiiiiiiiiiten känsla av att jag ägnar lite för mycket tid åt kaalle, tjejer jag vet att ni ser det här! förlåt för det, ska bättra mig!
ni vet att jag älskar er och jag vet att ni älskar mig! & jag får ju inte glömma lilla lisa också! krya på dig älskling!



torsdag 11.34

god morgon! kanske man fortfarande kan säga, dock har jag redan varit i skolan på två lektioner.. men. nu har jag lunch rast och börjar inte förrens om en timma. jag var nyss på stan och käkade lunch med kallepoken, jalla kebab blev det :) men kalle var tvungen att dra tillbaka till skulan nu.

jag har ju kommit på en sak! igår gick jag och la mig vid cirkus 11 tiden, och det kan ha varit mitt LIVS imorse! jag som är världens tröttaste mäniska på mornarna, grinig och allmänt ASTRÖTT.. det var så härligt, jag bara studsade upp och trodde knappt att det var sant. så från och med nu ska jag gå och lägga mig så sju helsike tidigt. kanske ska satsa på efter bollipompa ikväll?

kvällen;
ännu en gång försöka ta mig till friskis och köpa kort (har inte kommit til skott med det än)
kolla ps. i love you med caleeeeeeeeeb
caleeb sussar här.
sova kl 7.. haha

nu blire lite television så hörs ikväll, ha en fortsatt trevlig dag!
bjuder på min snygge vän mallan!


onsdag 22.36

ligger och kollar på "amaricans best dance crew"  jag beundrar dem alla. herregud, jag skulle fan göra mycket för att kunna dansa så som dem gör. det är ju helt sickt! dem har det dära FLOWET.. haha. jaja.
idag blev inte som planerat, kalle kom hem till mig istället ett tag innan hans träning, vi hann med käk på max också. sen gick jag hem och det dröjde inte länge innan kompisen min ringde och frågade ifall jag kunde följa med henne till sjukhuset! och självklart gör jag det :) så kom hem för cirkus en timma sedan. men ska försöka börja dra mig mot sängen snart. godnatt!

onsdag 13.46

det är ibland för bra fö att vara sant, idag slutade vi kl halv ett. jag och amanda gick till subway och åt lunch. nu iallafall så kom är jag hemma och tare lugnt, man kan ju inte göra annat när det är så fint väder ute.. fast på ett sätt så kan jag inte säga att jag inte gillar regn. för det är faktiskt ganska mysigt. t.ex att lägga sig och kolla på en film när det regnar kan ju vara bland det bästa. fast jag ska ju inte överdriva mitt älskande till det blöta kalle regnet. jag gillar det faktiskt bara när man kollar på film. punkt slut. snackade precis med kalle och han har ju "turen" som fortfarande går i skolan. mohaha. han slutar fyra så jag väntar på honom sen drar jag förmodligen med honom till norby. sen blire nog en slagg där också, kanske. ska ju upp så himlans tidigt den här veckan så vi får se. men hör av mig senare, men hejsvejs alla glada! det är bara gladisar som läser min blogg =D


jag älskar dig pullan, vi har ganska tråkigt vaaaaaaaaaaaaa?


20.55

LINAS KVÄLLSBOK PÅ FEMMAN! den är ju unik, den får man inte missa! och jag ville bara påminna alla sköningar! men nu ska jag umgås med min pojkvän!






tisdag 20.05

kom precis hem från en välbehövd fika med fikakungen mall, jag behöver egentligen inte ens säga vart vi satt.. men jag säger det ändå, 018 café.  om någon behöver få tag i oss så är det ju bara att knata dit. haha. härligt. underbart.
idag började dagen så fan tidigt, jag var uppe i ottan alltså, malin hämtade upp mig och vi drog till skolan. jensen är faktiskt över mina förväntningar, sjukt bra lärare. OCH DET GÖR ALLT! har man dåliga lärare kan man ju lika gärna stanna hemma som att sitta i skolan, det fick jag lära mig på lundellska! och det kan ha vart det ända den skolan lärde mig! men tack för det :) jätte bra, tack!.. suck. sen hade jag besöks tid på ungdomsmottagningen idag också så min bästa vän, pojkvän och älskade karljohan hängde på dit och var lite moraliskt stöd. hemma hos mig vart det senare "playing with fire" med kalle en stund innan hans match. på något konstigt sätt så har jag och han blivit helt förälskade i dataspel.. låter hur nördigt som helst, men det är fan så kul om man spelar mot varandra. DOCK inte om man är den vinnande "losern". menmen vad gör man inte för sin kära, han måste ju få ha övertaget i något, haha.

men nu blire smulpaj för min del! världens bästa syster och världens bästa mamma har då stått i köket och vart duktiga. men synd att det inte blir mycket kvar för dem! hörs senare, adios, ciao, bye, hejdå och jallas. 

  


1+1 är 2

Att veta att man alltid har någon vid sin sida får en att känna sig som världens tryggaste människa! jag är van vid att ´ha mina 4 bästa tjejkompisar och kalle. jag skulle aldrig klara mig utan dem idag. jag vet inte vad jag skulle ta mig till.

idag slutade vi 11.00 och sen drog vi en lunch på chagall. vidare åkte jag, amanda och ebba till skrapan för att hämta lite papper till jensen. men eftersom vi ändå inte fick tag i rätt lappar så var det helt meningslöst. (eller nej, jag fick ju träffa axe) sen åkte jag hem och kalle kom förbi! men nu börjar det bli sent, och det är tidig, så in i helvette tidig dag imorgon så. godnatt!          

måndag 08.28

då börjas det, skolan på riktigt! jag är inte riktigt redo, men det kan inte hjälpas..
idag börjarmalin i min klass på jensen, ska bli dunder, hon kommer stormtrivas hoppas jag!

idag;
försöka ta mig till friskis och köpa nytt kort!
träffa kalle en stund
fika med tjejerna


senare idag ska jag berätta om helgen, min och kalles 1 års dag, och bröllop!
nu blire springa till jensen, ha en underbar dag!


jensen

japp då var man ett jensenbarn!
jensen är förvånansvärt bra faktiskt, det troded jag inte från början och var väldigt skeptisk.. men nu när jag har mött alla otroligt sköna lärare och min nya härliga klass så känns allt väldigt dunder och tror faktiskt att jag kommer stormtrivas! jag kan absolut inte få ett bättre schema än det jag har, och de nya lokalerna som kommer att befinna sig ovanför JC på gågatan kan jag ju inte hella klaga på. det känns som om jag har gjort rätt val.
men det finns ju alltid ett MEN, och jag kommer sakna min klass, S2C på lundellska sjukt mycket. den är bäst och kommer sakna dem allihopa.. men det finns ju fortfarande något som heter "fritid" och då får man väl träffas.

imorgon drar jensen till fjällnora för att övernatta där, tror det kommer bli kul, vi kommer få träffa de nya ettorna också , skoj! så därför ska jag dra upp packlistan nu och göra någon nytta!

kommer sakna min axe.. classmate.


mot norby

nu färdas jag med sjuan mot älskling. så ha en skön kväll, och för vissa, den sista dagen på lovet! 
michelle

 

jag har de allra bästa

jag måste bara påpeka att jag har dem bästa och underbaraste vännerna i hela världen. man kan nog säga att jag aldrig har tråkigt med dem, men samtidigt kan dem vara seriösa när det gäller. tillsammans kan vi vara det mest barnsliga 17 åringar i uppsala men det är fan det jag älskar. man blir aldrig för gammal för att vara barn. eller?
igår var vi allihopa iallafall och lekte "dunken" på dagiset i norby. haha..
kalle och jag drog hem vid 11 tiden och började kolla på filmen "jaws", läskig men bra. hajar kan ju vara de absolut äckligaste, vidrigaste och läskigaste djur på vår kära planet. jag hatar dem iallafall.
vi somnade vid typ 4 så det blev lite sovmorgon imorse, 11 var vi uppe och påväg ner på stan.
vi mötte upp pullan, mall, pär, filip, max och samuel. trevliga prickar som vanligt!
vi gick och handlade inför den härliga skolstarten som kommer på torsdag, almenacka och skrivhäften. slank in på vila och hittade en skön mössa inför kommande hösten, jag längtar! sätta på sig höstjackan, mössan, ett par vantar.
slasken somkommer mitt emellan vintern och hösten kan jag gärna hoppa över.

nu ska jag skriva lite i min nya almenacka.. (haha) och fixa naglarna. naglarna tar ungefär 50% av min tid just nu. jag prioterar dem HÖGT alltså. michelle


skolstarten..

yess, då var sommaren snart över, värmen är redan borta och plugget börjar! visst låter det spännande? herregud.
jag har iallafall inte alls orkat lägga ner tid på att sitta vid datorn, när man har sommarlov en gång om året. ochd et känns som att man kan göra roligare saker än att sitta framför en dator när det är 25 grader ute? men nu när det snart är över så hade jag tänkt mig att börja igen. har haft en liten sommarpaus bara.
hörs snart!
'
        
 
   


btw så har jag haft en underbar sommar med dessa härliga sommarflickor!