hågaby

sitter hemma .9hos max, och jag andreas och max har pecis käkat godaste middagen, kött, potatisgratäng, och fetaostfyllda champinjoner! till efterätt blev det grillade bananer med choklad och grädde! måste säga att andreas stod för det mesta. tacktack, och maxen såklart<3

Eftersom att andreas precis flyttat hit så fixar dem med alla grejjer.. och sätter in Wii! =D jag sitter och skriver och lyssnar på Ne-Yo, kommit på att han är faktiskt sjukt bra! mad

nu ska vi spela Wii :):):)

jag sover här inatt så hejsvejs, hörs imorgon!


max löfgren


henning och max


andreas lidman

fortfarande tisdag..

klockan halv fem, efterskolan, drog jag ner på stan och träffade pullan. vi gick runt och tittade lite, jag köpte en vitsvart randig tröja, och så la jag undan ett par skor. pullan la undan ett par helt sjukt snygga skor!
när jag kom hem kollade jag lite på tv, och nu för ett tag sen så ringde max. ska snart ta bussen hem till honom och sen så ska vi käka, grillat! mmmmmmmmmm.

hörs sen! 


 

nu är det bara sommar som jag ser fram emot!


tisdag

jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig. och jag älskar dig. och jag kan inte sluta tänka på dig.


 idag har inte hänt någonting, skit tråkigt än så länge..
men kl är halv et och vi sak snart ha skriftligt på någon jävla  spanska grej, som alla siter och pluggar på .. hubert.

vi slutar halv fem idag.. sen pker jag troligtvis och kanske hem till maxen.

Sen ska jag gå lite på stan också, köpa nyaskor bland annat. :)








kvällsfika

gulliga, snälla, supermysig andreas kom och hämtade mig och mall idag i skolan, HAN HAR FLYTTAT UPP NU! det är jätte kul :) Sen så träffade jag sigge,(hon drar till USA i tre veckor den skitungen!, men jag hoppas du får kul skrutten) vi gick och åt på cupido. och snackade allmänt om allt. det mesta är ju kaos nu. men det löser väl sig.. sen kom henning en stund, och jag drog vidare till frisören med mor min.

TRE TIMMAR senare när jag var klar med färgning och klippning  så gled jag och malin ner på stan runt kl nio. vi hade tänkt oss att sätta oss på den varma gubben. men den var upptagen ..
så vi gick till Å - rummet. malin bjöd mig på en té :)
Lite senare kom myggan, och andreas. som för övrigt båda två drar utomlands imorgon. LITE SMÅTT AVUNDSJUK SÅDÄR! myggan drar till USA, och andreas drar till thailand, dubai. åh.

nu ligger jag som alltid vid den här tiden och kollar på seinfield. det är så jävla dåligt, jag fattar inte ens varför jag kollar på det, och det värsta är att jag ALLTID gör det. det är väl lite kul ändå kanske.

påsklov då?
ja ska bli så skönt!
jag kanske drar till malls land och myser lite med hennes familj, kommer bli mysigt!



skola

sitter med de här tjejerna och snackar lite, vi har lärar kandidater i SO ..
har inte lust med någonting idag. men av er blir jag glad.



idag ska jag fika med min lilla sigge, det var skit längesen jag fick träffa henne. Sen ska jag vara med butta och axel.
sen blire plugg.måste satsa sista veckorna i skolan nu, det är ju faktiskt bara halva terminen kvar!



och en liten puss till min amanda <3 det är hon värd! tack!


...

helgen vill jag inte ens prata om.
jag är så jävla trött på allt.
vill bara här ifrån.
jag hatar uppsala.
ska vi dra?


bert karlsson är med!







´HAHAHA!

Tilda widegren, Hanna Alricson, Michelle Hölund och Andreas Lundin

LUNCH

maten i skolan har blivit så sjukt mycket godare än i början när vi började. då såg matschemat ungefär ut såhär;

måndag
; gryta
tisdag; gryta m. ris
onsdag; gryta m. ris
torsdag; gryta m. ris
fredag ;gryta m. potatis

TRISTTRIST!
men nu är det bra!

idag var det prisutdelning i skolan för typ PI dagen ( alltså talet PI 3.14 ) Det är en b.la. en tävling som går ut på att man ska komma ihåg såmånga decimaler som möjligt i talet PI. Den som hade kommit ihåg flest decimaler var två killar som kom ihå ca 780 st decimaler! det är sjukt.. alla gick såklart natur. snillen :) mycket bra gjort!

Sen ska jag ner på stan och träffa tjejerna´, och sen ikväll blire tjejerna! för omväxlingsskull haha.


HAHAHAHAHAHA OBSERVERA HANNAS HÄSTNÄSA!
den går inte att undvika, förlåt hanna. men du blir alltid bra på kort
annrs (a)


Tildas kommentar; gubben i lådan! det är vad ni är det sötnosar!

långa torsdaaaaaaag

jobbigaste dagen i veckan, eftersom att vi har två lektioner innan lunch och två lektioner efterlunch. + att vi börjar halv nio!
jag hade prov idag också .. men det gick helt okej, tack roni och thilda :):))
jag åkte ner på stan för att träffa lillfjunis, sen gick vi och handlade lite grejer.
För mig blev det, en vår/sommar jacka, en mascara, en t-shirt, en hudkräm och ett par solglasögon.
För lisa blev det en jack/kavaj och ett par solglasögon. Vi hittade ett par lila solglasögon! och var bara tvugna att köpa dem, så hon köpte lila och jag köpte svarta och så splittade vi på dem. VÄRT.

Sen åkte vi hem till lisa och käkade och pluggade lite, vi gick på en prommenade också.
men vi hade bestämt oss för tat gå och lägga oss i tid så kl tio låg vi i sängen, så jävla skönt.


käk med axel och filip

idag är en jobbig dag. tisdagar. 3 lektioner. 10 - halv 5. ni hör juu hur det låter, massa håltimmar och långa raster. men det är ju trots allt bara en gång i veckan.
axel och jag är kompisar igen. vi är bra på att ha våra smågnat, men det är nog bara för att vi är så bra kompisar! hoppas jag på iallfall. jag är glad för det iallafall.
efter musiken så drog jag FL och axel ner och käkade på cupido, gottgottgott. jag träffade också malin johanna lillmax hannes och kalle en stund.
som axel kallade det "nightshopping" hade vi, och jag köpte två tröjor, en vit och en blå-vit randig. :)
klockan 7 drog jag hem, och det tog inte llång tid innan det plingade på dörren, och där stod malin! en kopp té, lite musik och snack var vad kvällen hade att vänta. nu är klockan kvart i tolv och det är fan dags att försöka sova lite.
godnaaatt!


birthday 21/3

jag hade världens bästa födelsedags helg tillsammans med världens bäst människor!
tack alla. lisa sundlöf, julia falck, johanna wikström, amanda notrica, andreas bergström, kalle thunberg, max löfgren, anton johansson, max calland, simon gozzi, david gåveby, martin magnusson.

på fredagen så började eftermiddagen med att jag och johanna tillsammans med far min åkte och handlade mat för kvällen. på listan stod alla grönsaker man kan hitta, bröd, gräddfil. m.m. alltså tacos.
när det var klart åkte jag johanna amanda julia lisa och max hem till mig och fixade lite grejer och oss själva. klockan sex kom min kusin och hämtade oss och körde oss hela långa äckliga vägen ut till lagga, ut till familjen magnussons moderna hus. skit snyggt btw. när vi kom dit så var alla killar där, snygga allihopa! och vi käkade öppnade lite presenter och jag hade den bästa födelsedagsfest man kan tänka sig. TACK.

på lördagen åt jag och min pappas familj middag hemma hos pappa, sen åkte jag hem och tog bussen direkt til kalle. hade ingen aning omvad som väntades, men när jag kom dit så var hela "familjen" där (förutom malin & lillmax) och simon gozzi, hade bakat tårta till mig! sen var det dags för ett riktigt barnkalas med hattar och hela kittet. haha tack för en otroligt roliga kväll och en hel helg. kunde inta ha blivit bättre.

puss!

det värdaste som någonsin uppfunnits är studiedag..

nittonde mars 19/3

IMORGON ÄR DET INGEN SKOLA! .. hallelulja. det är så skönt att veta att man inte behöver ställa klockan, och veta att man inte behöver gå till skolan över huvudtaget. så jävla skönt. dessvärre så får man inte så mycket sovmorgon.. men ingen fara jag får storbesök av malin kl 9 imorgonbitti. det är alltid lika trevligt.
Sen ska vi gå ner på stan och fika en stund eftersom hon inte kommer att kunna vara med på min födelsedag. hon åker till landet den keffisen. men men hennes helt egna val att struna i min sjutton års dag.. gumman ha såkul på landet. du vet att jag älskar dig. Så vi ska iallafall mysa lite

    

idag så träffade jag "familjen" vi knallade runt lite på stan och sen så satte vi oss och fikade på wayne´s . det är ju där vi brukar hamna. vår flock tyr sig ditåt iallafall.
Senare åkte jga och malin till dansen för att ännu en gång ta oss igenom en timmes dans. så skulle iallafall malin ha uttryckt sig. men jag tycker faktiskt att det är sjukt kul! vi har börjat på vår koreografi nu och den e sämst och vi har sämsta låten och  vår grupp e inge vidare. men man kan väl inte förvänta sig någe mer från nybörjar kursen.
önskar bara att mina andra två rosenknoppar också kunde börja på dans, LISA OCH PULLAN.¨

nu ligger jag och kollar på sex and the city. och det är fan dags för att stänga ögonlocken nu, för snart stänger dem sig själva. ciao!

skriv om en bok som du inte har läst

den nittonde mars

vaknade hos lisa imorse. väldigt segt att gå upp, men kom upp allafall. Lisa låg dessvärre i sängen och SNOOOZADE.. skitunge.

sitter och skriver en recension om en spansk bok som skulle varautläst idag, och har bara läst en sida..
jag och amanda försöker hitta någon annan på datorn som har läst dem här böckerna och gjort recensioner på dem och få lite tips, men varför i hela världen skulle någon vilja läsa dem här böckerna. jag förstår att vi inte hittar något..

idag ska jag dansa street. ska bli väldigt kul.





igår fixade jag iallfall spotify till micg själv och slipper bli busted för att jga sitter inne på kalles eller axels. funkar faktiskt bra. jätte bra. just nu coldplay - strawberry swing. mycket bra.



axel är fortfarande arg och pratar inte med mig. menmen. jag ska äte upp dig din köttbulle .. nu kommer han inte bli gladare. men han kan väl trots allt inte bli surare heller.

..

Stolthet är den mask vi skapar av våra misstag och fel.



pålördagfyllerjagsjuttonår,

matte dödar mig långsamt

SOL. SOMMAR. VÅRSKOR. VÅRKLÄDER. SOLGLASÖGON. INGA PÖLAR. VÄRME. SKÖN PROMENAD TILL MATSALEN.
det är jätte fint väder idag

dagen började kl 10.00 och matte prov stod först på schemat. jag trodde att det skulle vara svårare ön vad det var men det gick väl helt okej. sen kom jag på 5 minuter innan svenskan att vi idag skulle berätta en saga.. så jag och sara satt sin dårar och letade efter klassiska sagor . det tycker man ju inte ska vara så svårt. men det fanns inge bra. jag hittade bara en porr rödluvan som max hade skrivit ut utan att läsa igenom den. haha. till slut hittade jag iallafall en någorlunda bra och normal "lilla rödluvan" så den fick det bli.
Nu har vi samhälle och det handlar bara om ekonomi. vi har prov på måndag. det måste man också börja plugga till.

När jag ahr slutat ska jag åka ner på stan oc träffa MARTIN :) det var alldeles för länge sen. jag saknar honom. Så det ska bli mysigt. sen får vi se vad som händer och fötter.

Sitter med min amanda och idag är låten " moving on" igen.


amanda är söt

axel mår inte bra, jaha?

jag sa ju det. axel är på dåligt humör idag och han är sur.. som en citron.

galna tjejer..





lite cred till min underbara pojkvän

du är fanimej bäst. och jag vill bara tacka dig för att du är världens bästa pojkvän och alltid ställer upp för mig. trodde nog aldrig att det fanns någon som du. tack kalle. jag älskar dig.


fika

jag orkar inte längre gå till skolan.

ända andledningen till att jag går dit är nu mina kära vänner som jag vill träffa. annars är jag trött på allt. vi har hur mycket som helst och det känns som om det aldrig tar slut.
slutade halv fem idag.. gjorde det inte bättre.

jag åkte ner på stan och träffade bra och maria, vi satte oss på waynes och fikade. jätte trevligt :) dem pricarna har jag inte träffat på väldigt länge. det få vi göra om.

sen vill jag bara berätta att moving in med sarah dawn finer är den bästa låten, helt klart.



tack lisa

jag älskar dig

jag är besviken.
jag förstår inte i hela världen hur du kan göra såhär.
du kommer få klara dig själv nu.
räkna inte med mig.
för det gör inte jag med dig.
men saken är den att jag saknar dig.
och det kommer jag göra.
jag älskar dig också..