hannaaaaaa

Nu drar jag till Hanna på mysmyyyyssss kväll med massa trevliga tjejer!

& det är en dag kvar till helg

kom tjugo minuter försent idag igen till spanska lektionen. Jag är en riktig jävla tidsoptimist.. jag tar ju lång tid på mig, det vet jag. och hur sjutton tror jag att jag ska hinna till skolan på 3 minuter med buss? nej icke det går inte alls bra.

Igår kväll så kom först max hem till mig och sen drog vi till diöshallen för att kolla på kalleponken som hade 5 matcher. Det var trevligt, och han var duktig så lyckat! Sen åkte vi hem till mig och kollade på paradise hotel!

Idag ska jag stanna kvar en stund i skolan för att göra klart en redovisning tils imorgon. Sen ska jag åka ner på stan och käka dragon palace med max och kalle, det sitter ju inte helt fel. Skulle säga att det är klockrent faktiskt.




det är onsdag. en skön dag!

Sitter just nu med Hannes i bibblan. Han har tydligen varit lite busig i 1:an så han har ett historia prov som måste göras idag. Det gillar han inte!

 

Hälften av klassen har gått hem för dagen. Jag och andra hälften får sitta kvar till kl halv 2 för att ha en engelska redovisning?.. känns inte sådär jätte klockrent. Men men. Ikväll så spelar Kalle i Allianshallen hela eftermiddagen/kvällen så jag har dragit med mig ett trevligt sällskap. Han heter MAX LÖÖÖÖFGREN.

Mer från mig senare då.


Det är freedaaaag hannaa (tisdag)

Hon har gjort det igen! den kära lilla varelsen som gör mina dager till dom bästa. Hon som påminner mig om alla viktiga saker här i livet. Hon är en blondskalle med världens finaste personlighet och hon är grym på skridskor! Hon heter Hanna Alricson! & hon har påmint mig om att det är ny dag, vilket innebär.. NYTT INLÄGG!
Jag vet. Det borde jag ju komma ihåg helt själv. Men det är mycket just nu. Så hanna är till stor hjälp! :)

Denna underbara tisdag började med skridskor på studenternas! Jag kan ju säga att jag var NÅGOT ringrostig. Men KUL var det. Speciellt med mina isprinsessor Hanna, Sara, Ellinor och Tilda. Kunde ju inte ha blivit bättre. Sen blev det att gå tillbaka till skolan, kom 40 minuter sent eftersom vi hade varit på studenternas så det gjorde inte så mycket. Det var en trist dag för det regnade, vilket innebär diet för mig och tjejerna. "Ingen mat då det regnar, alldeles för långt att gå". Idag var det lång dag för mig, jag har ju spanska. Alla tjejer är för lata för att gå kvar på det! Så jag sitter själv på dem lektionerna och roar mig. HA. Slutade alltså halv fem. När jga kom hem så var denise & hennes två kompisar & Kalle hemma. Vi lagade något snabbt att käka för att vara klara till kl halv sex för att bege oss för att jobba.. VÄRT? nej. Men nu sitter jag iallafall här hemma hos Kalle och pluggar. Klockan är elva och aldelles för mycket för att kalle ska orka upp kl 6 imorgon. Får la se hur det går. Hade tänkt att hinna ringa mina tjejer (JMLA) också. Men vet ej om jag hinner det.. :( Så om ni ser det här tjejer.
Jag ringer er imorgon & Jag älskar er.

Lite bilder från dagens idrotts lektion som jeppsoon höll i.



Jag, Ellinor, Sara & Hanna


Jag, Ellinor, Tilda & Simon


snygg tjej i röd hjälm?


Jag, Ellinor, Sara, Tilda och hmmm.. juste AXEL.

Imorgon blir en skön dag. Sovmorgon. Matte. Sluta kl 14.00. Sen ska jag, eller vill jag träffa tjejerna & så ska jag försöka hinna med att titta på någon av Kalles matcher i Allianshallen.. Godnatt.

(SNODDE HANNAS BILDER. MOHA)


det är fredag hannaaaaaa

Min helg var toppen! Jag orkar inte skriva så myclet om det nu, men jag kan säga att det var trevligt sällskap och riktigt lyckat. Tack malin och amanda. Och resten av alla folk!

Hanna har dragit ett klagomål om att det har vart fredag alldeles för länge här i bloggen, håller helt med henne. Eller hur var det? Och jag måste hålla med om en sak där att det borde fan vara fredag hela veckan.. så jag började idag! Man borde leva varje dag som om det vore fredag. För om man säger såhär, mitt humör ligger på 70 % glad i veckorna och 100 % på fredag, lördag & söndag. Så jag ska börja med det! Tack Hankiepank!
Jag sitter just nu hemma hos kalle, han står och lagar mat och vad jag gör borde ni ju veta vid det här laget.

Jag känner hur månaderna rinner iväg nuförtiden och om 8 veckor drar vi till thailand, jag vill bara härifrån nu. Kommer bli helt jävla underbart. Bort från Sverige! Iskalla, äckliga blöta sverige. Visst låter det bra?


fredag

Gårdagen spenderades med trevligt sällskapfrån Alice & Malin på cosmos. Gick väl hem runt kl 12.

Imorse fick jag ett sms ifrån ellinor " Är ni vakna tjejer?" Som vanligt så låg jag tok däckad i min säng hur trött som helst. Men sen fick jag någotfnatt, hoppade upp ur sängen, klädde påmig träningskläder, packade väskan och mötte upp ellinor för att gå bort till friskis och svettis! Sara skulle ha vart medverkande, men det måste ha hänt något på vägen. Efter passetpå friskis så drog vi ner på stan och kollade lite utstyrsel för ikväll. Ellinor hittade skit snyggpåmånki och jag på HM. Återstår att se ikväll.. Sen mötte jag upp max, björn och pär en stund också.
Sen lite senare när mamma och denise kom hem från innebandyn så gick jag och mamma ner på stan igen och det blev två par nya örhängen och en mascara!

Kvällens planer;
Nu ska jag göra mig iordning för att vara på tjej middag hemma hos malin kl 7.
Sen så ska jag åka vidare hem till amanda
Sova hos kalle


HOPPAS NI FÅR EN TREVLIG LÖRDAG.

hej tilda

Igår som sagt så hade jag Eik próv. Det kändes som om jag pluggade ihjäl mig. Men det gjorde jag typ inte. Men det känns ändå lite ovärt. Kändes som om jag inte hade behövt plugga överhuvdtaget. Jag fick iallafall tillbaka det idag. MVG. Känns bra. Alltid när det går bra i skolan så är jag yber glad överhuvudtaget, för det innebär mer saker för michelle. Mamma och pappa blir nämligen.. GLADA.

En till sak som gör mig mer än glad är att det är fredag, helg, och världens bästa dag. Jag är överlycklig när veckan är slut. Fan. Är så sjukt trött på skolan just nu.

Har företagsekonomi nu, och har precis gått igenom momsen på bokföringen? Herregud. Ska man ens kunna sådant när man är sjutton? Visst när man är gammal, men det känns lite väl kanske? Eller iof. Jätte bra att kunna det.

Det känns faktiskt somom jag börjar bli sjuk, tro det eller ej, jag är jämt sjuk jag vet. Men jag och mitt imunförsvar har inte så bra kommunikation? Hoppas på bättre tider. Ikväll vet jag verkligen inte vad som händer, Hanna ska träna på friskis, så jag ska försöka komma iväg jag med. Men vi höres senare. Ha en dunder skolfredag!


here we go again

Hej Hanna, Amanda, Malin, Kalle, Denise och Axel!
Anledningen till att jag endast riktar mig mot er är för att jag troligen inte har några läsare kvar. Helt förståligt! Jag är en usel bloggare för tillfället. Och det är ni inte dåliga på att påpeka. Tro mig, jag vet! Och jag har sagt det hundra gånger… jag ska bli bättre. Och jag säger det igen. JAG SKA BLI BÄTTRE. Jag kan inte lova någonting, men jag ska göra mitt bästa. Men som dem flesta vet så är ju tvåan på gymnasiet en riktig finne i röven? Och dem som inte håller med mig är förmodligen sådana där ”school lovers” Men jag känner att mina kära bästa vänner, skolböckerna, börjar svika mig. Jag känner att dem börjar försvinna ur mitt liv, vilket inte är bra för då blir det dyrt för Michelle. Si sådär 300 riksdaler/kompis eller något? Eller hur var det nu Hanna? Hanna har också mist en del sådana vänner, men sånt e livet!

Dagen har inte varit till någonting. Har skrivit etik prov så jag har kramp i händerna. 12 sidor A4! Sen kom Kalle över ett tag och nu leker jag med småflickorna diddi & clabbe. Denise har börjat klaga på mitt gäddhäng så jag får väl dra till friskis och köpa nytt kort då.. . jaja!
Ses knaaaoosbollar.

Mitt liv känns ovärt just nu, så snälla kom med en rolig kommentar?



jag har helt seriöst världens bästa klass. tack.


Stockholmsmässan

I helgen så spenderade jag min tid i Stockholm, Stockholmsmässan. Pappa var där med sitt jobb så jag passade på att tjäna lite extra knäck.. haa. Så jag åkte från uppsala både lördag och söndag morgon kl halv nio och kom hem kl 8 på kvällen. Och migränen följde med mej hem.

Igår, Måndag stannade jag hemma från skolan pga att jag var helt slut och mådde riktigt dåligt. Men idag är jag på benen igen och sitter just nu på lunchrasten.

Ikväll ska jag jobba igen på ProVoice. Jobbade första gången igår, och det gick bra. Idag får jag jobba med karljanbanan. SKOJ!


nej bara nej.

orkar inte blogga idag. men ska åka till kalle nu. hörs imorgon.

GODNATT

Imorgon är det fredag. Helgen tror jag kommer bli ganska lugn, har ett prov på måndag som jag måste rå plugga till i helgen. Sen blir det jobb på söndag med karljohan.

Jag och Kalle ligger och roar oss åt såna här söta småsaker. Och vi kan inte sluta skratta åt dem! Små barn är så roliga!










jobb, IKEA & jalla

Ni vet att jg snackade med er om jobbet som jag hade vart på intervju hos? Jobbet är iallafall ProVoice. Telefonförsäljning alltså. Jag vet att ni därute kanske har mycket fördommar om telemarknaden. Men jag ska nog komma på ett sätt att övertyga er! Nej men faktiskt så är jag glad att jag har ett jobb igen, det känns skönt. Har kännts så tomt utan, och dessutom om man är van vid att ha jobb så blir man så bortskämd med att bara ha 1000 kr i månaden..? Så det är alltid skönt att ha lite extra i fickan. Jag var iallafall på utbildning idag i 2 timmar som gick bra. Mitt projekt, eller det jag ska sälja är pocketböcker. Det kommer bli kul!

Sen fick jag & denise ett ryck och ville åka till IKEA. Så vi drog med oss Kalle som smakråd och bärhjälp (?) NEJ tss. Men som en skön grabb liksom =D När vi kom hem fixade vi lite här hemma och sen var Kalle helt skakis för att han inte hade käkat något sedan kl 11 imorse, så vi drog ner på JALLA och käkade pizza & kebab. Jag klagade inte heller eftersom jag inte hade ätit något sen frukost? Vet inte varför tror det har någonting med den där sprutan att göra + att det är långt till matsalen + att jag & Hanna hade HELT andra grejer för oss.

Nu ligger jag och Kalle i min säng och ska väl snart gå och lägga oss. Imorgon är det fredag och ännu en vecka har bokstavligt talat bara runnit iväg. herregud vart tar tiden vägen?



YES NO YES NO `YES

Jag tror att jag precis har haft världens ovärdaste lektion?
Igår kom våra lärare på, efter en hel termin, att vi har haft för lite mattetimmar under början av tvåan. Och det kommer dem på NU? Så jag började morgonen imorse med spanska 08.30 till 09.50. Och då 10.15 mattelektion i en halvtimme!? Vi var 5 st på lektionen. Gruppen bestod av mig, Sara, Ellinor, Amanda och Lovisa. VÄRT. Men vi kan ju vara stolta ialla.. Men nu väntar en två timmars håltimme och sen företagsekonomi kl 1. Sen slutar vi. wey.
Imorse fick vi nybakt bröd som mamma hade stått och lagat dagen innan, det satt ju inte dåligt i kistan & jag tror jag blev helt till mig av dem eller nått? För jag glömde både nycklar och mobil till skolan. Eller så kan det bero på att jag bad Kalle packa min väska eftersom att jag var seg som vanligt? AHGRGRG! TRIST.

Raggmunk till lunch? spännande.



hannes baby


jag gillar inte grejen med att skriva rubriker

Har kollat klart på världens bästa program. GREYS. herregud vad bra det var idag! Till och med Kalle fastnade vid tv:n istället för fysik boken. Fast va fan, vem skulle inte ha gjort det? Nu är det "fråga olle dokumentären" inte riktigt lika bra, men det funkar.

imorgon är det torsdag, helt okej skön dag. Det bästa med torsdagen är att det bara är den sista dagen innan helgen. Och det gör att man klarar av de här jobbiga veckorna i kalle hösten. VEckorna går så sjukt fort nuförtiden, dagarna bara rinner förbi. Det är skönt och läskigt på samma gång.. 17 kan ju iof vara den tristaste åldern att vara i. Så det ska bli skönt att bli 18 snart.. 5månader!(?)

Nej nu är jag väldans trött och känner att ögonen än en gång börjar dra sig mot sitt slut för denna kväll. Och det är en dag imorgon. EN BRA DAG. Hoppas jag på. Och det känns som om det kommer bli en bra dag. Om jag inte är helt ute och cyklar.


kära karljohan "svampen" thunberg, här har ni han. min bästavän, pojkvän och det finns ingen som känner mig så bra som han. det finns ingen som får mig att känna mig så lycklig. och det finns ingen som jag har så roligt med som med honom. tack.

 


finns det verkligen något som gör så ont?

Finns det verkligen något som kan göra så ont som att ta vaccinet? Nej så ont gör det inte, men nu i efteråt. Min arm är heeeeeelt död? den gör hur ont som helst :(:(

Har precis varit på jobbintervju. Det kändes som om det gick rätt så bra faktiskt. Jag hoppas verkligen att jag får jobbet, för det behöver jag nu och jag ska ha mycket pengar till thailand. Fortsättning följer på den här spännande berättelsen.. 

Jag kom just hem. Kalle sitter och pluggar och denise leker med datorn. Jag ska också plugga lite nu. Har faktiskt lite uppgifter att göra klart. Men också ett prov på måndag.. MÅNDAG!


en liten godnatt hälsning

från karljohan

  

 

 

våra armar gör ont. sprutan var inte skön den.


vaccinerad och klar

Jag, Denise, Kalle och mamma har varit och vaccinerat oss idag mot den kända "svininfluensan". Alla har ju väldigt olika uppfattningar om den. Är den bra? Blir man sjuk av den? hjälper den? Självklart finns det ingen som kan svara på dem frågorna HELT säkert. Men det är ju bättre att ta sprutan än att inte ha gjort det känner jag. Men kan ju fåen del biverkningar av den, som feber. Och jag känner hellre att jag ligger och har feber i några dagar och vet vad det är än att jag blir sjuk av svininfluensan. Samtidigt så vet man ju inte hur vaccinet kommer att reagera på långsikt. Kommer man att få några biverkningar senare? Eftersom dem har tagit fram vaccinet på bara några månader? för min del så är det iallafall bättre att ta den. Vi åker ju till thailand snart, och där har dem inte kommit lika långt med vaccinet och det finns antagligen fler smittade. Så för min del så är det bästa att ha tagit den. Eller det tror jag det är för alla. Fast smaken är som baken. DELAD.

Nu ska jag plugga och umgås med pojkvännen min.





skola? nej tack!

igår kväll fick jag ett mer än trevligt sms från andreas lundin. Som innebar att vi är helt lediga idag!
Förutom att jag är duktig att gå på spanskan så måste jag åka till skolan kl 3 för att gå på den. men vi får ändå tillbaka våra prov så jag kan knappt vänta..

Kalle sov här och han drog nyss. han började runt halv ett någon gång, så jag har precis käkat lite frukost och ligger framför tv:n. "how i met your mother" det kan ju vara bland det bästa! 

Idag måste jag försöka plugga lite på min engelska bok, men det tar emot så sjukt hårt. Den är en jobbig rackare.. menmen. Har inte så mycket mer att skreva är rätt trött så jag ska vila lite till tror jag.. ha ha haaaaa..
nu ska jag ringa hannapanna! 

 
bara för att vi är lediga idag.


A Gathering light

Borde ligga och läsa min engelska bok som ska vara utläst på onsdag!
Men ja orkar inte.. Jag är för trött för det. Så godnatt mina kära vänner!

NU KOM KALLE! CIAO =D


Måndag kväll

Tjejerna ringde mig runt kl 16.00 och sa att dem ville gå på "This is it". Jag, även kallad "velarn", bestämde mig i sista sekund att jag skulle hänga med. Så jag, malin, julia och lisa deog dit kl 18.30. Och filmen var G..G..G..GRYM. Den var egentligen inte så bra som jag trodde att den skulle vara. MEN jag som älskar honom och avgudar honom. Det är det som gör det så stort. Han var så sjukt mäktig och det gör filmen till världens bästa!

När jag kom hem så drog Kalle på träningen som började 21.30. Han kommer tillbaka till mig kl 23.00.. Jag ska fösöka hålla mig vaken och mysa lite med baby innan jag somnar :)

Hannapanna var sjuk idag. TRIST. Hoppas att hon kommer imorgon. thi.

jag vet inte vad det är med mig. Jag vill bara sova hela tiden. och det är inte bra. ush. panik plugga nu. höreees senare

 


This is it




yes. jag har sett den. och jag älskar den. jag älskar honom.
Han är verkligen kungen av pop. Han kan allt som ingen annan pop artist kan.

Han älskar alla. Alla älskar honom


skönhetsoperationer

Sitter på etiklektionen och snackar om plastikoperationer. Ett etiskt problem?


måndag morgon och oförberett prov

Sådär ja, det märks att skolan är igång. Oförberett prov, första dagen efter lovet! Känns bra.
Det var sjukt trögt att komma upp imorse, speciellt nu när det är så mörkt på morgonen också.
Fick reda på att vår etik uppsats ska vara inlänkad och klar idag.. den har jag, amanda och hanna inte ens börjat med! Så Hanna eftersom att du är hemma idag så kan väl du börja lite (; Nej men sen har vi en svenska uppgift som ska vara inne idag också.. (y) Och på onsdag en engelska uppgift. SHIT.


knocked up

Har precis kollat klart på filmen "knocked up" sjukt rolig faktiskt.
yess box, nu äre fan inte långt kvar till skolan, så jag och kallejohan hade tänkt att börja dra oss mot sängen för att orka upp imorgon.. Och kanske ställa kl en timme innan man ska gå upp. Jag ÄLSKAR att snosa, ni vet det där när man vaknar på morgonen och trycker på snosa på mobilen/väckarklockan och så sover man lite till. Jag har min teori att om man ställer den en timme innan man ska gå upp så får man snoosa länge. Men man skulle lika gärna kunna sova en timme extra..?

Måndag;
Börjar 08.30
Slutar 16.30
Färga pullans hår
Träffa svampen

 

          


1/11

Kan ju inte säga att jag diggar söndagarna. Dem rent ut sagt SUGER. Men jag vet inte varför egentligen, för man är ju ledig en hel dag och de är ganska skön. Men tanken på att skolan börjar dagen efter förstör hela dagen och nästan halva lördagen. Det är en teori. Sen finns det många andra.

Jag och karl var hemma hos lisa igår kväll där det totalt spårade ur. Blir så trött på massa idioter som ska förstöra hela tiden. Så vi var väl hemma runt två tiden. Då vi började kolla på familyguy. Så det blev lunch till frukost idag igen eftersom vi steg upp runt halv två. Ovärt, men som jag redan har sagt.. söndagar?

Vi kollade på en film, har käkat lite, Spelat guitarhero och tagit det allmänt lugnt. SKÖNT. Och nu har vi precis käkat middag hemma hos kalle och ska bege oss hem till mig.

Jag känner mig inte speciellt taggad på skola imorgon.. inte alls faktiskt. Tiden gör mig ännu sugnare. 8.30-16.30. Fast en liten del av mig saknar faktiskt den lite, alla mina kära vänner och alla härliga prov som vi kommer att få tillbaka. Känns både bra och dåligt. Får la se hur det går =)







grekland 2009
kan knappt vänta till thailand 2010
men mindre än 3 månader kvar nu

ska bli så sjukt skönt.
jag har kommit på att jag verkligen inte tycker om uppsala.
jävla skitsnackar stad. ush.