pizza + gym = 0

Det vart ett litet häng nere vid ån med Kalle och Malin. Alltid mysigt med några av sina favoriter. Däremot så har jag vart skit trött helda dagen. Började med att jag försov mig imorse till idrotten vilket jag absolut inte får göra om jag vill gå ut 2:an med minst G. Fint väder var ju iof ett litet plus men det har blåst så in i baljan idag. Somnade på Geografi lektionen, och sista lektionen var spanska.. KUL. Men trots detta mina kära vänner så beger jag mig mot en av mina bästa vänner. Han heter Gymmet och bara ÄLSKAR att göra mig ännu tröttare. Han är bra på att köra helt slut på mig och det är därför jag älskar honom så mycket.
Sen åker jag hem till min andra bästa vän. Karl-Johan Thunberg. Han är också bra på att köra slut på mig.. Gud vilka bra vänner jag har. mooooooooooohaaaaaaaaaaaaaaaah. Lite skämt å sido, måste ni ju ändå tåla.



Den snygga bruden som drömmer om sin drömprins följer med till Gymmet med. CIAAOO.

flickorna mina



S2C hade idrott, vi hade hang in the ramp!


Påsklov = 0 uppdateringar

Mina uppdateringar.. jag vet. DÅLIGT. Men påsklov är påsklov. Betyder ledighet. Och det inkluderar bloggen också. Faktiskt. Men nu är Skolan tillbaka, jobbet tillbaka, träningen tillbaka och då också bloggen tillbaka.



Sådesåååå


Det är påsklooooov!!

Och vi är redo!