ÅNGEST

Just nu lider jag av ÅNGEST. Det är helt sinnessjukt. Jag har så fruktansvärt mycket i skolan. Och jag ska vara klar med allting tills på torsdag. För på fredag åker jag ifrån den här skit staden och beger mig mot Alanya, Turkiet i två veckor. Det kommer SÅ bra i tid. För hela min värld håller just nu på att gå under pga skolan. Jag vet att det kanske låter överdrivet. Men jag ska tala om för er att det är det minsta det är. Kanske till och med lite underdrivet.

Men det är den ena sidan av mig. Den andra sidan skriker av lycka eftersom jag har 4 dagar kvar i skolan. Sen är det SOMMARLOV.

TURKIET
PEACE AND LOVE
CANARIEÖARNA
VÄDDÖ
GOTLAND



SUNDAY

Fy fan vilken dag. För det första så var det inte lite att städa hemma hos kalle. För det andra så har jag bara käkat skit hela dagen. Till frulle vart det rabarber paj. Till lunch vart det keeeeebab. Och på det lite merci choklad och lakrisal. Därför blev mitt val till kvällen, vindruvor. Magen står åt så många kanter en maga kan stå åt. Kl halv sju åkte jag, simon och kalle ner på stan för att titta på dansuppvisningar på stadsteatern. Mycket bra men en del sämre. Så nu återstår det bästa av allt. Plugga. Jag är så otaggad på detta plugg nuförtiden att jag skulle kunna sätta mig och bajsa på mina skolböcker. Och ångest bara fortsätter att tracka mig.

 

Därför sätter jag på mig pluggis outfiten. Ja, juste det. Det är precis såhär jag alltid ser ut när jag pluggar! CIAO.


tisdaaags plaaaan

- skola
- stan
- plugga
- förmodligen bj

så mycket kärlek

Dagen har varit aldelles för lam. Har kännt mig hyffsat trött hela dagen. Kan bero på dem 49 olika uppgifterna som mina kära lärare har gett oss. Känns super kul! Men va fan, det är bara att bita ihop nu. Det är ca 20 skoldagar kvar! hur sjukt är inte det?! Terminen springer ifrån mig och av någon anledning har jag lite panik. Känns som att turkiet kommer ganska lagom bra om 2 veckor. Det blev iallafall en mysig kvällsfika med mina kära vänner Malin, Julia och Alice. Vilka toppentjejer jag har. Sen så har jag gett mina naglar en liten vård, det behövdes verkligen! Men nu ligger jag och väntar på karljohan svampen som kommer om en liten stund.


ja. det är konstaterat. det finns bara en som du vännen.

min tjej