den trettionde januari tvåtusenåtta

92860-5


den trettionde januari tvåtusenåtta

okej .. ligger med 15 mappar i handen och vet inte vad jag ska göra av dem .. varje mapp representerar olika gymnasieskolor. och dem tar fullkomligt knäcken på mej allihopa. valen ska vara inne om två dagar. och det går bara inte. uven här kommer jag. fyris ? lundellska ? thorén ? vettefan .. =/

idag har jag absolut inte gjort någonting .. så rastlös .. eller jo förresten ! tittat på en film som hette "after the sunset". faktiskt helt ok (:
hade engelska prov i skolan , och så hade vi typ nån föreläsning om idrottsspsykoloigi ?! .. haha ja vet .. vad är det för nått ? vet fortfarande inte vad det är efter en och en halvtimmas föreläsning. menmen inte för att jag nog behöver kunna det ! ;/

och sen hoppas jag att alla såg gossipgirl igår . =) ? om ni misssade det så se till att inte göra det nästa vecka ;
tisdag
20.00 ,
kanal 5 !

okej , men nu blire plugg .. wie .hrm



puss § mich

den tjugosjätte januari tvåtusenåtta

hellu ,

igår var jag, ellionora och kalle på bio och såg ARN .. den var faktiskt jätte bra =) .. lite för lång för att vi skulle klara det, för att jag tror att vi alla gick ut med trä smak i rumpan , kramp i benen och annat . haha . den var typ två och en halvtimme ;o . men sjukt bra ! se den . Vi skulle egentligen ha sett I AM A LEGEND men det var ju premiär igår, så vi var lite sent ute för att få biljetter till den . men det blir nästa gång :) Men det roligaste var att i biosalongen så hade ALLA mens .. överallt kom kommentarer som ; håll käften! eller ; men va fan gå runt ! .. ( haha inte på oss men på några andra ) Sen ringde vi henning och så gick vi och träffade honom med simon , anton och jolle =) satt och luffa på McD ett tag .. sen drog vi till stora torget träffade andras och hannes =) senbar det av hemmåt .. och som vanligt med ett leende på läpparna med ellinor !

NU har jag iallafall bestämt mej för gymnasie! 
SKRAPAN
SPIEP ..
tror jag =/ .. haha jo!

idaaaa får la se vad som händer , har faktiskt ingenting inbokat direkt . =) ska väl kansek träffa simon, henning och max senare ikväll!

men hö


21 januari

hejhopp!

har megaångest .. har typ tappat bort mitt papper om hela gymnasievalet! .. inloggningsuppgifter + lösenord och allt. och jag ´har en vecka på mej att hitta det, och av vissa källor har jag hört attom man inte regiistrerar sej och söker gymnasium nu så hamnar man direkt på uven. (inte för att jag direkt tror på det men) och inte nog med det jag har ju även ansvaret att väljaaaa gymnasium också ..  kommer inte gå. så e dte bara. har sån beslutsångest.
jag tror att det blir lundellska (SPIEP) .. men är typ 10 % säker .. haha!  men just nu så är ja så jävla happy att vi snart ska sluta på gränbyskolaan. är rätt så trött på alla folk där nu efter tre år =/ .. haha den som gör min dag där är KALLE THUNBERG ! och ett så jävla stort TTAACCKK till dejj kompis!

har egentligen fotbollsträning idag .. men är sjuk som jag nu har varit i två ceckor . så den var bara att glömma =(


puss!

§ 8/1

       
 hej kompisar! 

igår hade jag och mina kameler ett seriöst snack om sommar 2oo8 , som kommer bli vår sommar.
1. vi ska börja träna stenhårt (?)
2. vi ska spara pengar
3. språkresa

det är iallafall vad vi vill , men om det kommer bli av är ju förstås en annan sak :) ..

men vi började våra nya liv idag iallafall, vi åkte till friskis&svettis och körde ett träningspass .. inte spinning ..( haha? ) det var ungefär ganska jobbigt , och jag som trodde lisa var bra ? .. gu va dum ja är .
lisa & amanda är jätte på yoga ikväll .. men jag och elli är lite tveksamma till det men vi får se om det blir av =)

kort & gott från michelle §

2/1-2oo8

hej kära bloggläsare!
(haha som om jag har nåra)


Jag startade den här blogen för ca 1 och ½ år sen och har inte skrivet ett enda inlägg sen dess .. haha gud jag är vekligen sämst. Men jag har nu bestämt mej för att skriva en uppdaterad blogg, får la se hur det går.
Jag orkar faktiskt inte skriva ett as långt inlägg nu .. men det är aldrig någon som orkar läsa långa inlägg iallafall. Så jag gör en kort sammanfattning av slutet av 2007 och början på 2008 :)

31/12-2007  NYÅRSAFTON ! .. kvällen började hemma hos Amanda tillsammans med Lisa och Ellinor där vi fixade oss rejält för en av de roligaste kvällarna jag någonsin haft. Vi drog senare in till stan . Gick vidare hem till Sofia Härds lyxiga lägenhet, där vi åt middag med 14 andra tjejer. mys. Vi skulle dra vidare på någon fest, men vi kom aldrig ens dit , för vi kom på att det var 40 minuter till 12 slaget så vi vände för att ta bussen till stan.
Och sedan vidare upp till slottet för att "se" 12 slaget. Och sen från kl 12 till halv 5 så gjorde vi inte så mkt , drog ner påp stan en stund för att träffa lite folk. Blev bjudna på efterfest, och vi gick dit men drog efter inte så lång tid.
Kl 5 var vi iallafall hemma. Tack alla för en lyckad nyårsafton !
Om ni vill läsa mer detaljerat om våran nyårsafton så får ni läsa  lisasundlof.blogg.se där har ni allt till punkt och pricka .. eller vad man säger.

1/1-2oo8 .. nytt år ! underbart .. kan glömma allt om 2oo7. Fast så misslyckat var det inte :)
Jag och lisa vaknade hemma hos mej med något som kallas huvudvärk som låter duga och så otroligt jävla törstiga. Vi åt frukost och åkte hem till lisa och satt hela dagen och ruttnade framför tv:n med  vänner boxen rullande. Senare på eftermiddagen fick vi trevligt sällskap av våra kära vänner Ellinor och Amanda. Fortsatte kolla på vänner. Och ännu lite senare kom Simon Gozzi, Henning Ney och Karl-johan Thunberg.


2/1-2oo8 .. idag! jaja .. vaknade hemma hos lisa runt kvart över 12 . Kändes som om hela dán hade gått .. Vi åt frukost satt vid datorn och drog hem till mej. Så nu sitter vi här .. kollar på vänner ( haha ) 
Ikväll händer nämligen ingenting, vi ska typ sitta barnvakt åt min syrra, göra fruktsallad och kolla på film. det kommer bli mysigt iallafall. 

puss på er! § michelle