lördaaaag

igår, fredag, var jag och familjen på student mottagning, väldigt trevlig och hur mysigt om helst. jag kan inte bärga mig tills jag tar studenten och få ha en egen mottagning. fan va jag  längtar! igår vare också candy! faktiskt kul, om man var där med roliga folk. bra musik, VARMT, och jäävligt svettigt. men som sagt. KUL!

idag äre lördag och jag skulle egentligen jobbat, men när jag kommer till cupido, så skicka dem hem mig efter 5 minuter.. haaahaa alldeles för sjuk för att stå där och snora. så det var ganska skönt faktiskt! tänkte ta en dag i solen och ta det lugnt inför kvällen. för ikväll blir det inte lugnt.. Dannee har fyllt år så det blir partaj för honom. kommer bli grymt kul!

nu banne mig är det sommar! ska bli 32 grader imorgon! (söndag)
och det är ju inte precis dunjackan som åker på idag heller iof. sjukt varmt!
njut av sooooooooolen
puss



systra mi,

torsdag 10.50

började halv ni imorse, och vaknade halv nio med för den delen..
men nu sitter jag i A torget med lilla aaaxe.




22.22

aaahhhh 22.22 är klockan! ÖNSKA.. jhsfkajdjadkjasndakjsdnajskd. klart.
nu har jag pluggat i snart 3 timmar! börjar bli lite trött i ögonen nu .. men snart e ja klar! jag tog en paus i mitt pluggande kl 9 för då började grey´s. och alla som missade det missade verkligen! det var brabrabraaaaaaaaaaaaaa,
poor izzie.

ligger just nu och snackar med kaaarljohaan i telebommen, och ska snart gå och soova.

i heelgen blire dunder! danne har fyllt år så det blir till att fira honom, kommer bli mycket skönt folk och en riktigt bra fest. Alla fyller år just nu, kalle och max, bersa! det blir en dyyyyr månad.. :)
dröm sött!

17.37

kom precis hem, har äntligen varit och köpt en ny kamera! det var på tiden iallafall, så nu blir det uppladdade bilder igen. skönt! nu blire pluuggpluggplugg för sista dagen den här veckan, sen är det bara att skicka böckerna åt skogen, för snart slutar vi eeeetttttaaaann.
puss

13.29

  

YESYESYES! peace and love!
här sitter tjejerna och tittar på alla grymma band som ska dit i år, enligt sara iallafall! men det tror jag på!
elli är mest insatt på håkan hellström som ska dit och röjja. ni ser ju bilden i mitten, helt galen (:

22-27 juni


onsdag, 10.20

kaaaarl sov hos mig inatt och han var tydligen ledig.. så jag fick knata upp kl 7 för att ginna till mitt företagsekonomi prov imorse.. btw så var det det svåraste prov jag gjort och förbereder mig på ICKE GODKÄND, är så sjuuukt jävlatrött, mina ögon är röda och det svider som in i bängen..

idag så ska jag köra sista pluggdagen, sen tror jag faktiskt att det inte är något mer man kommer att behöva plugga på, och det är underbart! 

pusssss


16.38

idag slutade vi egentligen kl halv fem, men jag och ellinor smörade in oss hos musikläraren så att vi fick vår lektion inställd! det avr aldelles för fint väder för att ha musik..
sitter hemma nu och snackar med mamma, hon kom just hem! jag har lagat mitt alldeles egna recept, mmh!

nu ska jag kila och plugga! hööööreeesssss


tisdag och skön sovmorgon

vaknade imorse av att malin skulle upp kl 7, hon skulle vara i skolan kl halv 9. Jag själv hade sovmorgon till 1 så jag log nöjd kvar i sängen. kl 10 ringer det på dörren, och där står kaaaaaaaaaarl.

nu sitter jag i skolan och har nationella om en kvart, lite lagom, lite smått nervös sådär, men det går väl som det går.
ush..

idag kommer mamma hem! och faktiskt jag saknar henne!

pusssssss


ny vecka, nytt plugg och en vecka närmare sommarlovet

nu äääärrr det inte långt kvar till sommarlovet! snart äre sommarmåndad, JUNI! åh faan vad jag längtar, det är grönt och färgglatt överallt, och jag älskart! typ 25 grader ute idag och jag känner att jag valde aldelles för varma kläder, jeans? huahsuh.. ska hem och byta om nu, och sen ner på stan där jag går och träffar malin.

Vi har egentligen någon typ av information om EU .. men det låter väldans ovärt så jag och hanna drar, ciao!



här är min baby, hanna


KAALLEEELLEEEE

 

GRATTIS ÄLSKLING - jag älskar dig

söndag

På söndagen var jag ledig ifrån jobbet, hur skönt som helst. Jag, Malin, Jesper och Davva gick på stan, och för malin slutade det med ett par jeans, och för mig min lilla prins födelsedagspresent, eftersom han fyller år på månda, wiie!

Efter stan gick jag hem och lagade mat till mig och systeryster, ska bli så himla skönt när mamma kommer hem imorgon och slippa laga mat, plocka diskmaskin, tvätta och städa, så trött på allt det nu.
böörjade plugga en liten stund.. eftersom..
- tisdag, spanska nationella
- onsdag, företagsekonomi
- torsdag, svenska uppsats

men som vanligt slutade det med söndagsfilmen på 3;an. CLICK hette den och var faktiskt ganska bra, hur sorglig som helst och jag och denise höll på att skapa nya floder till uppsalaaa!

puss

10.17 härliga lördag

lördag idag, bara det blir man ju glad över! fast det e så trist att det nu förtiden alltid är så sjukt dåligt väder.. fan det känns som höst igen..

nu sitter jag och käkar en talrik yoghurt med flingor för kl 11.00 ska jag vara på jobbet, inte speciellt taggad på det kanske.. men så är det.

vi höörs

02.05

kom nyss hem från norby, har varit hemma hos mr gozzi och kollat film med max, kalle och malin :) garden state eller något sådant hette den, lite underlig och konstig men helt okej bra faktiskt! sevärd? ja.

nej ush vad klockan är sent, nu ska jag ta mig ett glas äppeljuice och titta på film. imorrn blir det jobb kl 11.00.
sussa sött.


idag var ja en stund me paaaaaaaaaaapa också.

fredaaaaag

gårdagen spenderades hemma hos mall med massa skönt folk, riktigt kul! jag älskar att vi har långheelg, det e dunder.
kalle och jag vaknade upp imorse hemma hos mig, och gick upp runt tio, denise, min lillasyster hade kokat aldelles för löskokta så inge ägg blev de för oss. sen tog vi det bara lugn hela dagen.
kl 3 åkte kalle hem för att senare dra på match, och jag och denise gick ner på stan för att köpa hårfärg.

kl 4 bär det av till mall där jullan också befinner sig, julia frågar hur många färg förpackningar jag köpt, och jag svarar en såklart. men dum som jag är så täcker ju för fan inte en förpackning till mitt trollhår.. så pappa får komma till willys, som ligger precis vid malin och köpa en till, eftersom jag inte hade några pengar på mig.. "&%!

menmen julia färgade mitt hår iallafall, och det har aldrig kliat så mycket i min hårbotten! jag måste vart helt stört allergisk mot den färgen! i 45 låånga minuter satt den där plågan i, och sen var det bara att skölja.
det första jag hör när jag har sköljt ur det är ; jäääävlar vilken jävla eldlåga! vem om inte min lilla prinsessa jull kom med den söta kommentaren. haha. men efter ett fönaande så ser det faktiskt inte så illa ut som julia menade på. aja.

Sen drog jull skithuset, stallet, och skulle rida som vanligt. och pär kom efter ett tag.
nu står mall i duschen och pär kollar tv, så jag ska gå ut och vara lite social med den stackarn!

un beso till min kära lisa som befinner sig i falsterbo.. jag saknar dig!

haregött!

här kommer lite bilder från påsklovet, när jag mall och jeppson var på deras sommarställe, bättre sent än aldrig.

        


torsdag, 19.15

hola!

konserten igår kan jag inte påstå gick bra, men helt okej iallafall! jag är stolt över att vi kom upp på den där scenen. fast iof så såg vi ju ut som värsta amatörerna, men det kan ju inte hjälpas för det är precis vad vi är.
ellinor på bas
alice, fl och jag på gitarr
den välberömda oskar falkman på tamburin
max på ttttrummor
klara på sång
och magnus (musiklärare) på piano


Här har ni låten som vi spelade
wonderwall - oasis




Vaknade upp hemma hos thunbergs idag, och vi låg kvar och snoooosade längelänge, sen bestämde vi oss för att gå upp och käka frukost, och sen  vidare hem till mig där jag började städa och så. kalle käkade, käkade och käkade :) för det är ju hans passion. kl kvart i 6 åkte han på träning och pappa, denise och hennes kompis förbi. Och nu har vi precis käkat middag.



9 månader idag älskling,
vi är helt sjukt bra tillsammans,
och jag skule aldrig klara mig utan dig.

23.12



är hemma hos kalle och har precis tryckt i mig tårta! kalles mamma fyller år idag! men nu ska vi kolla film, hare mys! 
pussssss

14.34


lite oväntat, men faktiskt en bra låt av johan palm


12.09


jag har en överaskning till min lilla amanda som fortfarande är i USA!
AMANDA! vi kom 2:a med vår toalettmålning i skolan!


Och för alla er som inte vet någonting om det här så fick alla klasser på lundellska fick måla om toaletterna, det var istället för dagsverket. Så jag ellinor, amanda och sata bestämde oss för att sätta fart på penslarna och använda våra kreativa kunskaper. väldigt kul var det iallafall!

BRA JOBBAT TJEJER


onsdag 11.41

Vi har ett sånt där hopplöst arbete i skolan som ska vara klart på måndag, som ingen har ens börjat med, och det känns lite halvjobbigt sådär.. men jag och sara gick till vår mentor nyss och berättade att vi absolut inte skulle hinna, så vi har nu fått bekräftelse på att det är lugnt om vi lämnar in arbetet på torsdag nästa vecka. dunderbra. jag har också fårr byta ämne, först hade jag klädspråk?! vad fan ska man skriva om det, känner inte precis att det är det bästa ämnet och det mest intressanta. man ska typ skriva om olika religoners klädstil m.m. men nu har jag iallafall bytt till, från runskrift till vår skrift.. inte för att det låte mer intressant än mitt förra ämne men vad gör man.. det är ju inte precis så att skolan är kul.
spanska nationella nästa tisdag också, och företagsekonomi prov på onsdag.. ja kommer att vara isolerad hemma.

ikväll är ingen vanlig kväll.. ikväll är det musikkonsert för lundellskaskolan.. jag uttrycker mig på ett sätt. hahahaha.
nej men det blir väl kul, fast jag kan ju inte påstå att vi är i närheten av bra. ingen i vårt "band" kan stå och spela. det låter helt okej när alla sitter ner och spelar, men när vi ställer oss upp så händer något och man hör knappt vilken låt det är, kan bli kul på konserten eftersom vi absolut inte får sitta ner och spela. haaaaaaa

sundlöf ligger hemma och är sjuk, det tycker jag är rätt så tråkigt, har inte träffat henne sen i lördags och det börjar gå alldeles för lång tid. + att hon imorgon åker till danmark. krya på dig älskling.

Ikväll kommer kalle, har inte träffat honom sen i måndags! jag saknar honom så det blir mysigt <3

återkommer senare om hur konserten och allting gick..
mhöglund


tisdag - pappaaa

Efter skolan kom jag hem runt 5 ungefär, sen så väntade ja på att pappa skulle ringa.
Så kl 6 ringde han och vi gick och käkade på dragon palace! hur mysigt som helst. Sen dro vi hem och vi skulle fixa min dator som absolut inte vill göra som jag vill. jag har ingen internet uppkoppling..? härligt. Pappa och ja drog iallafall och köpte fetaste odispåsarna och offade i oss, det värsta är att det börjar bli en vana för varje dag.. fetknopp!
Pappa drog kl 10 typ och malin kom hem till mig, vi tittade på massa gammla bilder och hade det allmänt mysigt!

Jag och malin gjorde sånna dära glassar som man alltid gjorde när man var liten, ni vet sånna som man kan välja smak på själv, typ, cocacola smak, eller saft eller något liknande. så häller man i det man är sugen på, hur smart som helst! hur gott som helst!

haha en gammal klassiker
robyn - if you really want me

javisst

 

Sitter och käkar 88:an med de här småpysarna, musiken börjar om en halvtimme.

 

justja! fy bubblan, måste gå och hämta min mobil för den glömde ja helt bort på nationella provet idag.. hejs

USA .. heyheyhey..

men jag blir bara deprimerad när jag läser att du åker om åtta veckor amanda, kom hem nu!

amandanotrica.blogg.se


måndag, nationella del 2, slutar halv fem?

Min dag är inte skön alls, nationella provet kl 08.30 fast vi egentligen började kl 13.00 idag.. och inte nog med det vi har nu spanska, och sen musik vid 15.15 och så slutar vi 16.30. jippie, de gillarvi.
Ikväll kommer pappa och ska försöka hjälpa mig med min dator, ja får nämligen det inte alls att funka. Internetet vill absolut inte koppla upp sig och det suger.

och ja och elli räknade nyss ut att det är 12 jävla korta dagar kvar i skolan! herregud det är helt sjukt och jag blir överlycklig!

jag älskar den, och den är från toy story 2


mama´s boys och juuuull

På måndagskvällen hade jag sällskap av min prinsessa jull, vi lagade mat, köpte godis och goffade i oss till sex and the city, och till ett annat program som heter "Mama´s boys" alltså det var det sjukaste och mest patetiska jag sett! programmet handlar om 3 män som flyttar in i ett hus med 32 tjejer, och dem ska tävla om dem 3. Men inte nog med det. Med sig har de tre killarna sin mamma, som ska se till att sonen "väljer" rätt tjej. Den ena mamman var hur skön som helst och dessutom så hade hon den absolut snyggaste sonen också. Den andra mamman var helt okej, och älskade sin son mer än allt. en riktig morsgris var han.. Och till slut till den sista mamman, det första hon sa var att "han absolut inte fick välja en svart tjej, en jude eller en bimbo".. liv i luckan blev det iallafall. med full förståelse!

Efter ett tag kom malin, och sen gick vi eller ja iallafall jag och sussade, så trött, jag är alltid trött när jag kommer hem nuförtiden, skolan tar kål på mig..´nu vill jag bara ha sommar! jag tror att det är ca 13 dagar kvar i skolan nu och det lever jag för.
 


Amanda är i USA och jag saknar henne, vi alla saknar henne.
hur ska det påriktigt gå när hon flyttar dit? #"!/?"


jag säger bara hanna alricson!

hanna och ja har hållt på med att försöka fixa till min blogg hela dagen typ, för sist vi skulle fixa den så gick allt åt pipsvängen så det gick typ inte att läsa på den, men nu e den igång igen!
tack min bebis för all hjälp.
Hon har också vart så himla snäll och skjutssa mig till matsalen, och det hon gör är att skylla på att hon sprang cooper testet imorse, haha!

Idag är det måndag och jag ska vara med jullpull!
hejs

helgeen

I fredags så var jag, lisa, kalle och maxen hemma hos mig, och kolla talang och massa andra skit program. men det var mys och skönt. Det slutade med att vi somnade allihopa hemma hos mig.
I lördags så var vi på fest hemma hos falck´s, super kul! Isac som fyllde år i söndags fick ett bra firande prick kl 12 på lördags natten. kalle och jag åkte hem och sov hos mig.
I söndags jobbade ja på dagen, sen gick jag hem där kalle väntade, och sen kom malin, vi gjorde en dunder middag. Lövbiff, klyftpotatis, beasås, och kokade gränsaker! Sen gjorde vi smoothie och tittade på gossip. 


melissa horn - sen en tid tillbaka


torsdag den 14 maj, 13.58 - gott med dragster

Imorse vaknade jag och kalle upp hemma hos andreas lidman eller max löfgren, alarmet var satt på 06.00 oh det var ju bara att fet glömma. halv 8 vaknade vi och det blev stress till bussen. malin och andreas som var lediga idag låg kvar i ide. kul. skönt. man höll sig iallafall vaken om man höll ögonen öppna, så det var ina problem..
dagen började med historia prov vilket inte var det bästa för mig, gick väl sisådär.

Sitter nu på samhället oh den slutar om exakt 32 minuter! känns som en evighet..
Dragster är det som håller oss tjejer uppe nu sista halvtimmen. det är runda små godisar i alla olika färger och som smakar surt! dunder!
Hanna är också uttråkad, eller inte fan vet jag hon kanske tycker att det är skit kul att rita lejon på mitt block! haha gullet själv. Ellinor är duktig och pluggar, hon kanske känner att hon behöver öva lite på högläsning eftersom att hon sjöng sig igenom texten på spanska! och Tilda äröverlycklig för att hon fick VG på B-matteprovet, det förstår jag verkligen! grymtjobbat, garrtttiiiissss tildo!

idag ska jag träffa min mall och sen drar vi på dans!

men nu måste jag jobba! annars får jag läxa. det vill man inte ha.
puss på lilltån


mysig kväll hos jönköping

igårkväll så hade jag ju absolut bestämt mig för att jag skulle plugga hela dagen, men eftersom att andreas lidman ringer och erbjuder grillad food så kan varken jag eller malin motstå det. det blir ju alltid så jävla äckligt.. hah.
igår lagades det potatis i ugnen, grillad kyckling i honungsmarinad, tzatziki egengjord av andreas, grillade majskolvar och sallad. kan inte säga att jag bara åt för att jga var hungrig, det var hur jävla gott som helst!

Efter matchen mellan sirius-AIK kom kalle också, vi pluggade ett tag men inte överdrivet mycket. eller typ inte alls, kalle och andres började dricka vin, kanske lite för mycket, men det var kul! Sen vi halv tre var det läggdags.. ush.

kraaamkraaaam


snyggaaaa


oomally; vad göör du


david; adäafnasda

nationelltprov i matte..

jag har precis suttit i en och en halv timme och skrivit nationellt prov i matte nu, precis som alla andra ettor gjort. kan ju inte säga att jag är bäst när det gäller, det funkar bara inte för mig. Sen så vet jag att man aldrig ska snacka om provet efter man precis har skrivit det.. för det visar sig bara alltid att man har helt andra svar som alla andra.. konstigt!
man kan ju hoppas på bättre tider när del två kommer på tisdag nästa vecka. annars e jag körd.

Idag är det onsdag och det innebär plugg för min del, eftersom att vi har det sista historia provet nu på torsdag.så pluggpluggplugg. sen ska jag försöka träffa kelle en liten stund!

Och idag så drog min mamma till Norge idag så det innebär att jag kommer bo själv det kommande två vekorna, eler inte helt själv, kommer att få sällskap av malin som också kommer bo hos mig, får la se hur det går men en sak som är säkert är att det absolut inte kommer att vara lika rent hemma som det brukar vara. men jag har ju malin och hon är ganska bra på att städa! nje då men det kommer gå galant. det är jag heeeeeeeeelt säker på. kommer säkert att få två till inneboende vid namn lisa och julia!