fredag' 11 juli

hejdär!

dagen har vart dunder:)
morgonen började med att simon och kalle hade varit och handlat frukost och bjöd över mig,lisa och johannes  på pannkakor & glass. m.m supermys, tack! grabbarna ville cykla till valsätra och bada men vi bangade, så vi satt inne på simons rum ett tag och kollade alla cooooola beatbox videosar som jolle sitter och nöter var
och varannan dag.
lisa & jag gick hem runt 2, då jag åkte direkt hem, för att senare åka vidare till maria. 
fick ett litet hinder på vägen, men kom iallfall till maria ca halv 5. 
maria tyckte att det var en tioppen idé att ha ett sagan om ringen maraton. (men ingen av oss hade ju en tanke på att alla filmer är tre timmar långa var). haha vi slutade iallfall kolla efter en film .. & slutade med PRETTY WOMEN och persikor. (seriöst den bästa film som någonsin gjorts:).  
nu när vi har kollat klart på sagan om de bannlysta (haha) så tänkte vi faktiskt börja tänk apå refrängen och gå och sovaaaa. 
perfekt dag. tack lisa,simon,kalle,jolle. tack MARIA <3 
 
        

m'

torsdag' 10 juli

lilla älsklingen hade lämnat dörren öppen för mig så att jag kunde sova hos henne inatt. medans hon själv log däckad typ kl 11, hade ju vart en lååång och händelseriknatt tydligen (; .. själv var jag, tillsammans med arpine, ellionora, sarrekarre hem till simon gozzi med massa annat folk. trevlig kväll!
imorse vaknade vi runt 12 tiden och vi hade inte speciellt mycket för oss, och låg och kollade film halva dagen innan vi bestämde oss för att åka hem till mig ett tag. vi åt lite och sen fick lisa brått när steen ringde och sa att hon skulle vara klar på tio minuter. jag och denise sprang runt som galningar och lisa hade fullt tjoho med att fixa sig. (eftersom vi inte precis hade gjort något idag). det var iallfall fest hos jakon ikväll och jag började med att hoppa in i duschen. stina hade sagt att hon skulle komma senare, likaså elli, och stina. ARPINE. árpine skulle tydligen åka med elli, så jags satte mig på buss nr 8 och där mötte arpine mig. senare när elli kommit hem från jesper så begav vi oss till henne. och samtidigt hade killarna ringt innom loppet av tio minuter. vi var självklart otroligt sena som vanligt. jaja .. vi cyklade hem till jakon och hade en otroligt rolig kväll med otroligt mycket och roliga människor! 
kl halv 1 satte vi oss vid malma och rökte vattenpipa

m'

tisdag' 9 juli

Ibland förstår jag inte självaste grejen med att sova. ja jo jag vet, hur skönt som helst. men tänk hur många timmar man egentligen slösar av sitt liv på att sova. Man skulle hinna göra dubbelt så mycket. va fan komigen, vi lever väl bara en gång? eller .. jag och ellinor vaknade iallafall halv ett imorse, inte så konstigt eftersom vi låg och små snacka till kl halv sex. mysigt iallfall. vi hade väldigt mycket att prata om, det var ju ett tag sen sist stumpan.
Iallfall, så hoppade jag upp ur sängen för att möta min rosa näsa i spegeln som hade lyckats flagna sönder under natten. fyfan för rosa. ellinor har som vanligt rolig humor & hade ganska roligt åt den. haha.
Vid ett tiden började vi att steka pannkakor (elli steka pannkakor) jag tror hon aldrig lyckats grädda så goda någonsin. dem var mega. Satt & gluffsade i oss dom samtidigt som vi kollade på något jävla program som var lite halv patetisk men kul.
kalle hade smsat och sagt att jag skulle komma till honom vid kl två, men som vanligt så kan jag inte passa tider. kom vid halv fyra. förlåt gullet. bättre sent än aldrig. Hela dagen spenderades hemma hos familjen thunberg. dagens film blev "the bee movie" faktiskt jävligt kul film. sen blev det guitar hero och lite senare kudd krig med lillgustav.
Sen drog kalle hem till simon & jag hem till lisa för att hämta lite grejer och sedan åka hem. tjejerna drog på fest, men jag orkade absolut inte, jobb imorgon också kl tio. inte värt.
kvällen blev mysig iallfall tillsammans med min syster, denise, som satt och snackade med mig länga om allt möjligt. har ju inte träffat de lilla loppan på 3 veckor nästan. kan ju inte låta bli att sakna den varelsen. tack denise.

m'