götet

yesss, nu är vi packade och klara! ska bara noppa lite ögonbryn sen så. LÄGGDAGS för sigge och pichan. för vi ska upp om 5 timmar. så adjöss och till sjöss allihopa. drar till götet och kommer hem på lördag. inget bloggande för min del.
puss och kraaaaaaaam

VÄRME? va fan är det?

men herregud, det är sol idag. det är VARMT idag?! det här är underbart! liger ute och solar på verandan med issa. fan vad jag har längtat efter det här dagarna. fast dock tråkigt att de jälarna ska komma nu när jag åker iväg överallt.
Pappa ska strax, eller strax och strax men senare skjutsa in mig till stan för jag ska ner på stan och köpa skor, sen MÅSTE jag hem och packa. Siggge kommer till mig kl halv 6, sen imorgon klockan kvart i sju så beger vi oss mot götet som sagt! fan vad jag läängtar! men det är ju ganska svårt att få tag på den filuren, eftersom att hon la mobilen på bilen igår. och bilen körde iväg och kom tillbaka utan någon mobil på taket. haha hjärtat!

men vi hörs senare! jag ska ut i sooooooooooooooolen.

14/7

hallojjsaan.
idag har det varit en hänga-med-bersa-dag, super kul! alltid lika trevligt i hans sällis. han ringde mig imorse klockan halv tio.. "upp och hoppa min lilla turrturrduva, nu kommeeeer jag till deeej" 5 minuter senare bankar någon på dörren. och jag som låg och toksov hoppade upp ur sängen och öppnade dörren åt den jäveln. haha. men jag fick ialafall äta frukost i lugn och ro och fixa mig, klä på mig. hah. =) snällt av dig!.. sen bar det av ner mot stan och han skulle till footish och köpa nua "pjuks" dem var faktiskt sjukt snygga, jag hittade ett par gladiator skor på "din sko" mörkbruna. helt okej! kostat 500 kr och nu för endast 300. så ganska värt! sen gick vi till å rummet och bersa bjöd på fika, morotskaka och en cooooke, där satt vi i cirkus 2 timmar sen gick vi hem til mig igen. Klockan fyra kom pappa och hämtade upp mig sen var man påväg ut till hanknäs, sjukt långt bort! men väldigt mysigt =) så vi har gillat och käkat hallon, smultron och blåbär. och bara allmänt goffat oss! sen bestämde vi oss för att gå ner och bada, men jag bangade, det blåste ju så jävlarns mycket. men isabella plummsa i som värsta firren, haha fan det trodde jag aldrig om henne! grym. 
jag har precis snackat med både kalle och malin i telebommen och fått uppgraderingar från gothia nere i götet. och från väddö, barnens Ö. Nu är det kronprinsessans födelsedags programm typ? och pappa, karina och isabella sitter bänkade just för stunden. tänkte joina deras klubb nu.

men ha en bra kväll och fy fan vilken fin solnedgång det är idag! wie.
un bezo para kalle.

sen måste jag bara tillägga att jag är sjukt avundsjuk på alla härliga och ansvarsfulla människor som tar tag i saken att fixa biljetter till britney spears som jag absolut inte gjorde.. "stor suck"

hos pappa

kom just hem til pappa ute i haknäs, nära sigtuna för de flesta som inte vet! dem har hållt på att bygga en veranda och den är äntligen klar, hur fin som helst. kommer bilder på det sen =)

men nu ska vi grilla och käka feting med mat, så vi höres senare! pusssssss

rubrik?

 
uttråkad tjej..? tur att jag kan roa mig själv iallafall! .. hah.

jag och mamma gick ner på stan och köpte foood, jag på MC och mamma på cupido. är så jävla less på den salladen nu så jag var tvungen att ta nått annat, mormor är här också! så länge sen jag träffade henne .. =/

väntar på att jag och tjejerna ska dra ner på stan och ta en fika.. 
och FANFANFAN malin kommer inte hem imorgon.. och det hade jag verkligen sett framemot..åh!

och jag är fortfarande så sjukt avundsjuk på alla som är på invigningen på gothia! den är riktigt häftig! 
men nu ska jag börja göra mej iordning för annars hinner jag aldrig. mh


 

promenix

kom precis hem från stan, har tryckt i mej en pizza men nu ska jag ut och gå! duktiga jag =)=)=)

promenix

kom precis hem från stan, har tryckt i mej en pizza men nu ska jag ut och gå! duktiga jag =)=)=)

morsning korsning

vaknade rätt sent idag.. 12. käns sjukt ovärt, fast egentligen inte för det är ju knappast BRA väder.. lite sol är det ju men inget man kan bada i som jag vill!.. jag har precis snackat med kalle i telebommen i typ en timme, han är på gothia och jag är så avundsjuk.. kul grej det där! men som sagt så drar ju jag och sigge er på torsdag så det blir dunder!

jag ska börja göra mig i ordning nu för ett ärende på stan, sen tror jag planerna är at träffa lisa och julia på en fika eller något, men vi får se hur det blir..

yessssss, life is gooooood




...

DET FINNS JU fAN INGA ORD, FÖR HUR SJUKT MYCKET JAG SAKNAR DIG. jag är helt besatt ev dig älskling.


kalle thunberg


drag me to hell

nu på kvälle har jag vart med axel, vi bestämde oss för att ses, och när vi satt nere vid ån så föreslår axel att vi ska gå på bio. jag tycker det låter toppen. så vi ses "drag me to hell" hahahahahahahaha fy fan. den sämsta film jag någoonsin sett. se den inte, alltså absolut inte. den var sjukt äcklig och jag och axel garvade igenom filmen typ.. den var sjukt komisk. kul att träffa aaaaaaaaaaxe iallafall, det var ju verkligen inte igår =)

jaja GÖTEBOOORG! jag och sigge bokade idag tågbiljetter och boende till göteborg från torsdag till lördag! ska bli dunder skoj. pojkvännerna lirar boll och vi går på liseberg.. haha! kommer bli så grymt! så sigge drar en slagg här hos mig på onsdag och så upp kl halv 5 för att sitta på tåget kl halv 6. BARA, ENDAST för att vi ska honna se killarnas slutspel. om dem nu går så långt. får vi la hoppas på.

nej men jag får berätta mer en annan gång, måste sova nu.
ciao beeeella


andreas och axel på skolavslutningen


söderstadion

kom just hem från stockholm och ligger nu och deppar ner mej för det är så jävla trist juuust nu.. saknar min älskade mall så in i helvette. och kalle minst lika mycket. funderar på att köra en impulsgrej och dra till väddö ut till malin! ikväll om typ två timmar =) skulle vara dunder mysigt att få träffa omaaally också.

idag var jag som sagt i stockholm och kollade på kalle när han spelade fotboll, det var kul simon, jajje och gurra var också där och hejade på. haha. fick iallafall träffa älsklingen i sådär en timme. hans familj och jag och pappa gick och åt lunch tillsammans. men sen var det slut på det roliga och kalle skulle dra ner till göteborg för att spela ännu mera fotboll ... wiiiiie. =/ menmen.











pusss och kraaaaaam!

upp & hoppa din jävla mes

jajamensan, upp i gryningen! kl halv 8. nu är kl snart tio över 9 och pappa kommer om ett tag för att hemta upp mig och bege oss mot sthlm. ja fan vad jag saknar dej kalle! nu får jag träffa honom en liten stund iallafall.
ska bara fixa naglarna lite, sen tror jag att allt är klart för avfärd!

men pusss och kram så höres vi senare ju, mh


jag älskar dig & nu ses vi inte på typ tre låga veckor.. men förhoppningsvis korta..?

syster & mamma



ni kan ju vara dem absolut finaste människorna på jorden. jag älskar er,

kii booooooooooom

helgen bjöd på mycket!
på fredagen drog vi hem till whaaaaaaalgren på party, riktigt trevligt faktiskt. nytt folk, ROLIGT folk dessutom.
kvällen slutade dock inte i det skick jag ville att den skulle göra. men det fick jag ju sota för dagen efter.
FUCKED UP! haaaaaaha,
tur att jag har mina två rädddare lis och pull som är så jädrans gulliga!

på lördag dag så kom lehman hem till lisa och vi fyra satt och snackade, bakade kladdkaka och gjorde vår alldelles egna 018 islatte! riktigt mys! fan vad jag saknar dig saris. du reser aldelles för mycket! haha. :(
sen kom simon gozzi förbi ett tag och han låg mest och glodde på oss när vi hoppade runt som idioter till michael jackson och BARAPAPAPAPAPABARAPAPAAAAAAAAA. de mest oseriösa levande varelserna, det är vi de!

nu på kvällen drog vi hem till martin med allt sävja folk men jag drog hem ganska tidigt eftersom att jag ska upp tidigt imorn, imorn ska jag få träffa älskling. gaaha har inte träffat han på 4 dagar, och det känns som en evighet helt sjukt. men imorgon så spelar han match på söderstadion i sthlm så jag drar med mig pappa dit så ska vi dit och hejja på pöjken. därför, uppstigning kl 8 imorgon.

men här kommer iallafall lite bilder från helgen och annat =)













dags för att sussa. godnatt!

KATJAKAJ OCH BENTEBENT

nu har vi vart nere på stan och inhandlat C och foooood till kvällen, jag var förbi och hänmtade kläder inför kvällen också. vi får la se vad den har att bjuda på. lite osäkert ännu!
helt plötsligt fint väder också? ovärt. nu kl halv sjuuuu..

hittade massa fina bilder från bland annat förra sommaren, det är fina minnen de..








nej men nu ska jag dra in mig till köket till mina kära pungkulor, hör av dem står och ylar micheal jackson båda två. måste få i mig maaaaaaaat börjar bli knäpp. ciaooaooao



norby

japp, sitter på lisas smink stol med jull klängande över mig, hon håller på att fixa till den där lady gaga rosetten. som lisa ha sett på någon kinesisk toutube klipp.. bilder kommer jag lovar. det här vill ni se!

menmen ska dra ner på stan nu, köpa c och sallad för middag ikväll! jaaaa pusss

a walk to remember

bland de bästa filmer jag har sett - A walk to remember.
ligger och grinar som en jag vet inte vad! och saknar kalle.

kalle tog tåget imorse kl elva till sthlm för att sparka boll med några coolingar från hammarby så ha är där över helgen och sen drar han vidare ill gothia. så det blir tio dagar utan honom nu. kommer bli sjukt jobbigt.
men tjejera är hemma nu och det är gryyyyymt! 

det var tänkt att jag och tjejerna skulle dra till barnenes ö imorgon och träffa malin äver helgen, men nu blev det tyvärr inte så.. det ska åska och bli dåligt regn. ärså jävla trött på det här skit ädret nu. och speciellt när man är ledig också.


syster


jag älskar dig

men hejsan

ojoj 6 dagar sen jag skrev uuuuuuuuuuuberdåligt. men jag har bara jobbat och vart med kalle på kvällarna för det mesta. orkar inte göra något annat när man jobbar 9 timmar per dag.. gush. aja.

idag var jag och kalle på baksmälla! haha den var så sjuk rolig. den bästa film jag sett på länge och skulle kunna se den 30 gånger till! SE DEN. bara gör det, haha. :D

imorn ska jag jobba igen. wie. sen påkvällen ska jag träffa kalle.
söndag åker min familj hem till familjen thunberg, ska snacka lite resa. för om 3 veckor drar jag och kalle till kreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeta jag längtar inte lite till det alltså!

men måste sussa nu. natti

men faaaan va jag saknar mina tjejor!
LISA är i bjärtsjön
MALIN är på barnens ö
JULIA är i ayanapa
jag älskar er

michelle jobbar.. suck.



min axe vart håller du hus?